Poradte mi prosím,mala som nechránený pohl.styk presne den pred menzesom,menzes mi trval nejake 3 dni a presne 10ty den od toho posledneho pohl,styku a vlastne par dni po skonceni menzesu mi prislo spinenie a hrozne sa mi naliali a bolia ma uz beztak moje dost velke prsia,musim ich rano pridrziavat.Napina ma z jednej zubnej pasty a tri dni po tom spineni ma zacalo boliet v podbrusku ako keby som mala dostat menzes.Dnes je vlastne ten den a bolelo to uz aj vcera.Dnes som bola u Dr. Robil mi cytologiu a zacal mi pritom krvacat krcok (co som citala ze pri tehotenstve moze pri prehliadke zacat krvacat) a povedal ze na maternici nic nevidi(ale kedze je to este len cca 10 dni,moze tam nieco vidiet??),len neviem preco potom tie bolestive prsia a v podbrusku ak to tak nie je a mam nejaku pliagu na krcku.Dr bol celkovo neochotny,na otazku preco ma bolia,povedal ze on nevie preco ma mozu boliet!
Dakujem
A test?? Skus si za taje 2-3 dni spravit test a uvidis.
ked co som citala ani nie testy nemusia byt 100% ,jedna si robila 10 testov a vzdy vyslo ze nie je a nakoniec bola..
Dobry den chcem sa poradit,uz tyzden my to meska co nieje u mna zvykom robila som si test po 6dnoch meskania a vysiel negativny,neviem ci mam este cakat alebo ci mam neaky zapal....ale nemam ani vytok spinavy nic a pred menzesom mna vzdy bolia prsia a teraz nic.Dakujem za radu 😉
No ja som si pri dvoch detoch robila vzdy len jeden test a vzdy bol pozitivny.. Pripadne treba ist k dr. nech skontroluje, krv vezme s tym, ze je podozrenie na mozne tehu.. alebo cakat, ci nedorazi..ine neviem poradit.
cavte mam jednu otazku mam hnedu ciarku pod bruchom co to moze byt ,,,,prosim odpiste mi dakujem 😉
siska53...a to mi robili pred mesiacom cytologiu a mala som vsetko ok...s manzelom si davame aj pozor ale neboli my sme nestastasny keby sa nam aj podarilo 🙂 len to nemozem pochopit preco mi to meska,uvidime po navsteve u gyn.
Caute baby...mam taky problem...snazime sa o babo..minuly mesiacpred mrchou som spinila 5 dni taky hnedo-ruzovy vytok a potom mi mrcha prisla ,ale trvala len 2dni a potom som len spinila.Isla som k lekarovi a on mi povedal,ze tehotna nie som robil mi sono aj test mi ukazal,ze nie som..Berem aj kyselinu listovu pre planovanie tehotenstva..ale pribrala som ja som totiz chuducka a na mne to je strasne vidiet a prsia sa mi zvacsili o 2 velkosti aj mi byvala zle,ale len vecer a to len tyzden tak nevolno od zaludka len..Tie prsia mi nejdu do hlavy,poradte mi ak mate nejaku skusenost prosim,za kazdu odpoved budem rada..
@stejsi20 Ahoj, ktovie.. ale ja som teraz na začiatku tehotenstva a príznaky mám tie isté čo píšeš, vrátane toho, že mi býva zle skôr večer. No u teba to môže byť aj niečo iné, ktovie. A neskúšala si si robiť test teraz? Možno tehotná si, ale vtedy bolo priskoro ešte. Ja som sa cítila zvláštne a tušila som to už asi týždeň predtým, než to ukázal test. A sono to asi ukáže ešte neskôr.
Špinenie aké popisuješ, je niekedy spôsobené nejakými hormonálnymi odchýlkami... napr. vysoký prolaktín to tuším môže byť. Nepýtala si sa na tieto otázky lekára, že čo to môže byť?
@kazunomiya praveze lekar mi povedal,ze tam nevidi nic a graviditu tiez nie ,ze vsetko je tak ako ma byt...nepytala som sa vsetko som mu toto povedala praveze..teraz som si test nerobila a prsia mi nemozu rast z taj kyseliny listovej?netusim ci som alebo nie aj preto sa tu pytam bo robim 12stky aj nocne ☹
@stejsi20 z kyseliny listovej? Neviem, o tom som nikdy nepočula, nezdá sa mi to moc pravdepodobné. Ale ak je to tehotenstvo, tak to čoskoro určite zistíš 🙂
@kazunomiya uvidim budem cakat kym mi dojde mrcha tento mesiac,ale nemusela by prist 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
moja sesternica vie otehotnieť zásadne deň pred m.,stalo sa jej to už 3x,ale len jedno dieťatko sa podarilo donosiť.....takže počkaj,uvidíš 😉