Môžem byť tehotná?

katarina696912334
20. júl 2022

Dobrý deň, chcela by som sa na vás obrátiť s mojim strachom - môžem byť tehotná? Sex sme mali naposledy s partnerom deň po skončení menštruácie, no niesom si istá, či s ochranou alebo bez, no pravdepodobne s. Problem je však ten, že dnes som dostala menštruáciu so zvláštnym prejavom - úplne iná krv, bez bolesti brucha a 8 dní pred jej očakávaným príchodom. ( vsčšinou ju mám pravidelnú ako hodinky). Može to značiť tehotenstvo? Alebo môže to byť aj tým, že som cca 5 dní dozadu dostala covid?
Ďakujem za vaše odpovede.

ninkaam
20. júl 2022

@katarina696912334 a prečo si nespravis test?

kkovacovak
20. júl 2022

@katarina696912334 ak ste mali len 1x sex a aj ten bol hneď po menštruácii + mal kondóm tak pravdepodobnosť že si tehotná je extrémne minimálna. Skôr to bude tým covidom. Alebo stres? Lieky?

luckabj82
20. júl 2022

@ninkaam sa robí cez menzes?

petamich
20. júl 2022

robit si test je podla mna zbytocne a tehotna nie si, najskor ti nejako ten covid rozhadzal cyklus

ninkaam
20. júl 2022

@luckabj82 niektore ženy mali po uhniezdeni slabé krvácanie a mysleli si, že to je menštruácia.. vrátane mňa. Keď teda hovoríš, že sa ti to nezdá ako klasická menštruácia.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarina696912334
autor
20. júl 2022

Odkedy som si myslela, že mi začala táto divná menštruácia, nemala som žiadne ďalšie krvácanie…teraz som ešte zmätenejšia…

doda26
20. júl 2022

@katarina696912334 ja odkedy som mala covid, tak mam neskutocne rozhadzany cyklus…dvakrat mi dosiel asi o 5 dni skor a teraz treti mesiac zas meska uz par dni a nehotna nie som 😏 a to pijem aj caje a rozne doplnky a nedokazem vratit cyklus ako pred covidom…takze to mozes mat aj z toho

taktotedanie
21. júl 2022

Je to dosledok covidu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre