Dobrý deň, chcela by som sa na vás obrátiť s mojim strachom - môžem byť tehotná? Sex sme mali naposledy s partnerom deň po skončení menštruácie, no niesom si istá, či s ochranou alebo bez, no pravdepodobne s. Problem je však ten, že dnes som dostala menštruáciu so zvláštnym prejavom - úplne iná krv, bez bolesti brucha a 8 dní pred jej očakávaným príchodom. ( vsčšinou ju mám pravidelnú ako hodinky). Može to značiť tehotenstvo? Alebo môže to byť aj tým, že som cca 5 dní dozadu dostala covid?
Ďakujem za vaše odpovede.
@katarina696912334 ak ste mali len 1x sex a aj ten bol hneď po menštruácii + mal kondóm tak pravdepodobnosť že si tehotná je extrémne minimálna. Skôr to bude tým covidom. Alebo stres? Lieky?
robit si test je podla mna zbytocne a tehotna nie si, najskor ti nejako ten covid rozhadzal cyklus
Odkedy som si myslela, že mi začala táto divná menštruácia, nemala som žiadne ďalšie krvácanie…teraz som ešte zmätenejšia…
@katarina696912334 ja odkedy som mala covid, tak mam neskutocne rozhadzany cyklus…dvakrat mi dosiel asi o 5 dni skor a teraz treti mesiac zas meska uz par dni a nehotna nie som 😏 a to pijem aj caje a rozne doplnky a nedokazem vratit cyklus ako pred covidom…takze to mozes mat aj z toho
Je to dosledok covidu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katarina696912334 a prečo si nespravis test?