Môžem byť tehotná?

10. júl 2022

styk som mala 16.6 a plodnosť čo mi prišlo nezvyčajné test ukazoval dva dni pred menzes 20/21/23 .6 Robela som si ovulacne testy a boli výrazne ale menzes prišiel 23.6. ......A dnes som robila test to je od menzesu 18dni a test Negatívny môžem byť tehotná môže ešte ukázať test//paličky 🤷🤷🤷🤷

martinaju
10. júl 2022

Dostala si ms tak načo si robila test?
Nie nebudeš tehotna

autor
10. júl 2022

@martinaju test som si robila lebo kopu mamičiek bolo tehotnych aj keď mali menzes

donutka99
10. júl 2022

Môžeš byť tehotná niektoré ženy to tak majú ze sú tehotné aj počas mesnzesu, ako napríklad moja kamoška dostala menzes myslela si ze nieje a nakoniec sa zistilo ze je v tom 🙂

martinaju
10. júl 2022

Ano to sa stava ale zas to nie je pravidlo. Ak si mala uplne normalnu ms ako mávaš a nebola slabšia/kratšia tak je to velice malo pravdepodobne. Ms si mala týžden po styku a týžden trvala (nepísala si že bola iná ako zvyčajne). Ale teda aj keby zvážime že by si otehtnela test by to už ukazal.

autor
10. júl 2022

@donutka99 ale mne test vyšiel negatívny dnes robený aj tak môžem byť tehu od začiatku menzes do dnes uz prešlo 18dni a styk bol pred25 dnami

autor
10. júl 2022

@martinaju menzes nebola iná taká ako vždy ale ovulaciu som mala pred menzes to bolo iné zvyčajne ju mavam strede cyklu;)

sense
10. júl 2022

ak preslo od styku 18 dni a mala si normalnu ms plus tesr je negativny tak tehotna nebudes. Ten ovulacny test.bol pozitivny? To znamwna testovacia ciarka silnejsua ako kontrolna? Lebo ovulacny test je bud pozitivny alebo nie dve ciarsky su tam prakticky cely cyklus

Pockaj do dalsej ms a ak nepridw sprav.test znova

martinaju
10. júl 2022

Ovulacia sa posunut môže ku koncu je to skor neprospech, ak chce zena otehotniet lebo je kratka lutealna faza. Hlavne už by to test ukazal, takže zbytočne stresovať. Idealne sa chraniť pred neželanym tehotenstvom

kitycat
10. júl 2022

A preco si robis test ked ti nedavno skoncili kramy? Vsak testovat sa ma, ak mi meska... Ci to na Slovensku rozdavaju palickove testy iba tak pre srandu? Priznaky nespominas...

Vestecke gule zacnu kedy rozdavat?

martul
10. júl 2022

@kitycat skôr rozum by mohli

autor
10. júl 2022

@sense takže takto ešte raz styk bol pred 25dnami
Ovulácia začínala pred Menštruáciou pár dní a silné oby dve čiarky ovu boli deň pred Menštruáciou a v prvý deň začínajúceho menzesu . A od menzesu začiatku prešlo 18dni to je dnes a test Negatívny

sardinka32
10. júl 2022

Bože, však počkaj teda...čo nás tu presviedčas...ano, obcas sa to stane, ale je to výnimocné. Zjavne velmi tuzis po otehotnení, čo chápem, ale zase dookola to isté točiť? Nikto z nás nemá vešteckú guľu a keby si kazdá zena myslela, ze aj ked ma menzes, tak je tehotná, no tak dovi dopo.

martinaju
10. júl 2022

Ženy prosim nepouživajte ovulačne testy ak chcete zistiť tehotenstvo 🙏🏽
Po prve ovulacia je ak su rovnako tmave ciarky testovacia nemoze byt ani o trochu bledsia ako kontrolna.
Ano aj ovulacny niekomu ukazal tehotenstvo aj ked mna osobne by nenapadlo taku kravinu robit ked chcem zistot ci som tehotna tak do prdele kupil si tehotensky test. Ale teda ak by si bola tehotna tak by to možno ukazal ovulačny ale ta testovacia čiarka by bola pravdepodobne tmavšia ako kontrolna (aspon to tak niekto zeny tvrdia) no hlavne ms prišla takže tehotna asi nebudeš. Tehotensky test je negativny tak pravdepodobne tehotna nebudeš. Ak si mysliš že aj napriek ms a negativnemu testu tehotna si tak chod na krv. Ale dobuducna sprav su TEHOTENSKY test keď ms aspon 1-2 dni meška ušetríš veľa penazi, sklamania a otazok. Ak sa snažíš otehotniet skus mat sex každy druhy den počas celeho cyklu nie raz. A ovulacne testy rob ak chces zistit ovulaciu nie tehotenstvo.

autor
10. júl 2022

@martinaju robela som si dnes tehotenský test Nie ovulacny

martinaju
10. júl 2022

Pred ms si si robila z akeho dôvodu ovulačny? Pred ms by ma to ani nahodou nenapadlo. A precitaj si to este raz a pozorne nenapisala som absolutne ze si si robila dnes ovulacny test.

autor
10. júl 2022

@martinaju aha ok asi som to zle pochopila

xena0
10. júl 2022

Nepochopím 😁😁 dostala si menštruáciu, test máš negatívny tak čo riešiš stále? Minimálne test by ti už ukázal predsa tehotenstvo a nechápem to testovanie keď si mala MS ...

andrea_82
10. júl 2022

Aj keby si toho 26-teho mala naozaj ovulaciu a mali ste styk, tak to neznamena, ze musis zakonite ostat tehotna. To by bolo velmi jednoduche, preto sa niektore pary snazia viac mesiacov. Prisiel ti menzes, mas negativny test, zmier sa s tym, ze tento mesiac to nevyslo.

majussska1
11. júl 2022

Vidíte tam niečo?

autor
11. júl 2022

@majussska1 troška taky obrys , to som mala aj ja pred mesiacom a menzes prišiel skús testovat o pár dní koľko dní po styku si si robila ten test?

majussska1
11. júl 2022

To mam 25 DC
cyklus mam 28

autor
11. júl 2022

@majussska1 DC viem že sa to používa taa skrátka ale čo to znamená prosím?

majussska1
11. júl 2022

25 deň cyklu

majussska1
11. júl 2022

Ja mam tak tri dni do menštruácie. Mala som ísť na rengen zubov, lebo ma bolia. A ze ci nie som tehotná, spravila som test a toto mi vyšlo. Tak skúsim ešte zajtra ráno

majussska1
12. júl 2022

Ahoj
Toto je z dnes rána

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre