Môžem byť tehotná?

9. júl 2022

Ahojte mám presne21 dní od nechráneneho styku a menzes som mala pred týždňom normálny môžem byť tehotná test ukazuje jednu čiarku?🤦🤷

miskamicha
9. júl 2022

Mala si menstruaciu a test ukazuje jednu ciarku... myslis ze to vsetko znaci tehotenstvo??? 21 dni od styku by na teste boli kolajnice

domka222
9. júl 2022

Určite si tehotná. Všetko sú to príznaky. Menštruácia a negatívny tehotenský test🤨Gratulujem

gubcikova
9. júl 2022

Občas rozmýšľam že načo dávajú príbalový leták k testu.Hned na krabičke by malo byť napísané : VYSLEDOK VAM POVEDIA NA MODROM KONÍKU.
🤦

tehotna40
9. júl 2022

Prosim ta, len nebuď, keď nevieš ani základy biológie, a prečítať si návod na tehotenskom teste...

malinka158
9. júl 2022

Mala by si uz zacat kupovat vybavicku. Gratulujem 👍👍👍

simonajancikova
9. júl 2022

Ahojte, idem k vám s dilemou.. možno sa tu nájde nejaká mamička, ktorá to mala podobne.. 17. Júna som mala poslednú MS.. stále pravidelnú na deň. Odvtedy sa snažíme.. 6 júla som mala dostať, 4 dní mi mešká. Častejšie chodím na WC, aj nejaká únava je tam, mierne naliate prsia, bolesti v podbrušku. Dnes som začala mať niečo ako MS. Je možné, žeby test neukázal hneď tehotenstvo ? Ďakujem.

basska_b
9. júl 2022

@simonajancikova to mas nejaky casty cyklus, kazdych 20 dni? Kedy si sa testovala? Ak je test snehobiely, nie si tehu, zial ...

simonajancikova
9. júl 2022

@basska_b 17 júna bol posledný deň (6ty) poslednej ms. Neviem či častú, stále mam ale takto a bez jediného meškania

gubcikova
10. júl 2022

@simonajancikova čiže posledná MS začala 11.6. a teraz si už mala mať 6.7 ?

simonajancikova
10. júl 2022

@gubcikova posledná bola od 12-17 jún..
@gubcikova teraz mala byť od 6-11, prisla až 9 večer.

gubcikova
10. júl 2022

@simonajancikova tak ale potom nemeškala

janulienka888
25. máj 2023

@simonajancikova ja som mala moja to isté bolesti v podbrušku nenormalnu únavu takáto unavená som ešte nebola dokonca mám aj menzes tak ale na ultrazvuku som bola a nič tam nevidel doktor.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre