Ahojte mám presne21 dní od nechráneneho styku a menzes som mala pred týždňom normálny môžem byť tehotná test ukazuje jednu čiarku?🤦🤷
Určite si tehotná. Všetko sú to príznaky. Menštruácia a negatívny tehotenský test🤨Gratulujem
Občas rozmýšľam že načo dávajú príbalový leták k testu.Hned na krabičke by malo byť napísané : VYSLEDOK VAM POVEDIA NA MODROM KONÍKU.
🤦
Prosim ta, len nebuď, keď nevieš ani základy biológie, a prečítať si návod na tehotenskom teste...
Mala by si uz zacat kupovat vybavicku. Gratulujem 👍👍👍
Ahojte, idem k vám s dilemou.. možno sa tu nájde nejaká mamička, ktorá to mala podobne.. 17. Júna som mala poslednú MS.. stále pravidelnú na deň. Odvtedy sa snažíme.. 6 júla som mala dostať, 4 dní mi mešká. Častejšie chodím na WC, aj nejaká únava je tam, mierne naliate prsia, bolesti v podbrušku. Dnes som začala mať niečo ako MS. Je možné, žeby test neukázal hneď tehotenstvo ? Ďakujem.
@simonajancikova to mas nejaky casty cyklus, kazdych 20 dni? Kedy si sa testovala? Ak je test snehobiely, nie si tehu, zial ...
@basska_b 17 júna bol posledný deň (6ty) poslednej ms. Neviem či častú, stále mam ale takto a bez jediného meškania
@simonajancikova čiže posledná MS začala 11.6. a teraz si už mala mať 6.7 ?
@simonajancikova tak ale potom nemeškala
@simonajancikova ja som mala moja to isté bolesti v podbrušku nenormalnu únavu takáto unavená som ešte nebola dokonca mám aj menzes tak ale na ultrazvuku som bola a nič tam nevidel doktor.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mala si menstruaciu a test ukazuje jednu ciarku... myslis ze to vsetko znaci tehotenstvo??? 21 dni od styku by na teste boli kolajnice