Môžem byť tehotná?

5lenka4
24. mar 2013

Ahojte dievčatá,
mám jeden problém. Teda ťažko povedať či je to problém, ale mám na Vás otázku. Pred 2 a 1/2 mesiacmi som bola chorá, brala som ATB (Penicilin 1000mg), beriem aj HAk Zoely. V tom čase keď som brala ATB som mala neprerušovaný pohl. styk. Hneď po tom, ako som dobrala ATB mi mala prísť menštruácia, no nedostavila sa. (mysleli sme si že to bude ovplyvnené tými ATB) . Tento mesiac mi menštruácia neprišla takisto. Kvôli tomu prvému vymeškaniu som navštívila aj u gynekológa, ten mi tehotenstvo nepotvrdil, vraj zatiaľ nieje nič vidno, že sa mám dostaviť ak mi vymešká aj druhý mesiac. 28.3. by som sa k nemu mala prísť ukázať. Myslíte že by som mohla byť tehotná? 🙂

katka1981
24. mar 2013

Bral ti krv? Ake si mala HCG? Na sone nemuselo byt vidno nic, no HCG je asi presnejsi ukazovatel. Ale predpokladam, ze ti ho nebral, inak by poznal odpoved. Neviem ci niektora z nas vie viac ako tvoj gynekolog.

lienka19881
24. mar 2013

Sprav si test a uvidis 😉

ashlee_13
24. mar 2013

Mne po ATB meskala viac ako mesiac...

livocka21
24. mar 2013

o tehotenskom teste si nepocula? 🙂 ...mozes byt a nemusis...my to nevieme...

cerez
24. mar 2013

Ja by určite nečakala do 28.3. Zvedavosť a nervozita by bola väčšia a už by som doma ocikávala test! 😀

1234lubka
24. mar 2013

no antibiotika vo vseobecnosti oslabuju antikoncepcny ucinok urcote si kup test kto vie....prvy vec ked ti meskaju kramy je si urobit test nie? nebolo by velmi dobre ze by si anozaj bola tehu a nadalej brala HA

lucka1987
24. mar 2013

ano na 50% mozes byt tehotna, kedze ATB znizuju ucinost HAK.

matuskova003
25. mar 2013

božik to by som už spravila asi 150 testov 😀 urcite sprav test !!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre