Môžem byť tehotná?

lenyyy892
24. máj 2022

Dobrý večer, s priateľom sa absolútne nesnažíme o bábätko a chránime sa (kondómom, ale nikdy sa do neho nespraví) a mám nepravidelnú MS a teraz mi mešká a ja strašne z toho stresujem ale priateľ ma ukľudnuje že nie je šanca že by som mala byť tehotná stále kontrolujeme kondóm či je v poriadku a aj si po sexe umývame ruky pre istotu a sme strašne opatrný ale toto stresovanie a čítanie rôznych for ma doháňa do šialenstva :D. Mam moje príznaky čo mávam pred MS (bolestivé prsia, nafúknutá, bolesť krížov a mierne kŕče v podbrušku) tak sa len chcem spýtať či to tak tiež niekto má lebo toto stresovanie je fakt otrasné.

belllinka
24. máj 2022

Tak pouzivajte este aj inu antikoncepciu a budes kludnejsia

lenyyy892
autor
24. máj 2022

@belllinka To je menší háčik lebo HA brat ja osobne nechcem a priateľ by potom tiež nechcel mať kondómy keď by som používala HA takže toto je pre nás asi najlepšie riešenie aké máme

belllinka
24. máj 2022

@lenyyy892 pisem snad ze mas brat hormony?

anjelicek26
24. máj 2022

Je este nieco medzi hormonami a kondomom, ak mas staleho partnera, tak su aj nehormonalne spiraly, vkladaju sa aj zenam, co este nerodili, sice su mensie a len na tri roky, ale da sa... skus sa poradit u gynekologa...mas potom viac istoty.

lenyyy892
autor
24. máj 2022

@anjelicek26 ďakujem

oblecenie99
24. máj 2022

@lenyyy892 Chápem ťa,ja som bola rovnaka,ale tak preto som brala aj HAK. 100 percentne nič nie je,no ale kondóm môže zlyhať s väčšou pravdepodobnosťou.. podľa tvojho popisu ale tehotná pravdepodobne nie si.. ja osobne tým spiralam moc neverím,ale povedzme že kombinácia špirála plus kondóm by už malo byť dostatočne nepriestrelne.. a kebyže sa nájde "bojovník", ktorý aj takto úspešne obíde systém,tak klobúk dole 😁

belllinka
24. máj 2022

Ja mam pocit, ze vela zien si mysli, ze slovo antikoncepcia, rovna sa hormonalne tabletky 🤔

lenyyy892
autor
24. máj 2022

@oblecenie99 ďakujem za odpoveď 🤍

cimage
25. máj 2022

Ja som to tiez tak mala ked som bola este studentka, kazdy mesiac som stresovala, aj ked som vedela, ze sme urobili maximum co sme mohli. Nakoniec som sa rozhodla pre HAK. Dnes by som to uz riesila inak, ako liekmi, ale uz som nestresovala, lebo aj zo stresu moze vynechat, alebo meskat ms.

janetinka27
25. máj 2022

@lenyyy892 ak mas nepravidelnu ms, mozno este len pride a este teda "nemeska". alebo ti meska viac ako inokedy?

lenyyy892
autor
25. máj 2022

@janetinka27 Najviac mi mešká cca 12 dní ale pravdepodobne je to celým len stresom ale vždy príde do tých 40 dní

lenyyy892
autor
25. máj 2022

@cimage ďakujem za odpoveď momentálne som tiež študentka a robíme taktiež čo sa len dá ale najviac mi robí zle ten stres lebo ja stresujem vždy z hocičoho

mimicka2013
26. máj 2022

@lenyyy892 pises "chránime sa (kondómom, ale nikdy sa do neho nespraví)" a kam sa spravi ak nie do kondomu? Naco ho potom mate ak sa spravi mimo?

lenyyy892
autor
27. máj 2022

@mimicka2013 a to je nejaké pravidlo aby sa spravil len do neho? 🙂 Kondóm nie je ochrana len proti otehotneniu ale aj proti chorobám atď a neviem či si počula o kvapockach lásky takže tak no

mimicka2013
27. máj 2022

@lenyyy892 nie je to pravidlo a pocula. Ale ty stresujes ci mozes byt tehotna o tomto je tato tema, tak ako ak sexujes stale je sanca ale ak sexujete s kondomom a on sa este aj tak spravi mimo tebe a este ani nie do kondomu....tak ta sanca ak nie je nulova tak velmi nizka.

ashantyo
28. máj 2022

Zdravím žienky , vie mi niekto poradiť čo to vlastne znamená, digitálny test clearblue mi ukazal minusko s pluskom , ked som rozbrala test tak mi na jednej vyšli 2 čiarky a na druhom 1 .. poprosím vás poraďte mi 🙂

ailiba
28. máj 2022

@lenyyy892 ale podla mna, ked pouzivate kondom a ani sa do neho nespravi, tak to je dobra ochrana. Su aj spermicidne gély, tie tiez zabranuju pocatiu, spolu s kondomom je to velmi bezpecne.

ailiba
28. máj 2022

@ashantyo podla mna je negativny... Nemala by si ho rozoberat...to, co je vnutri, nie je podstatne.

river_song
28. máj 2022

@ashantyo neviem kde je minusko s pluskom. Ja vidim iba minus.. to znamena ze niesi tehotná.

ashantyo
28. máj 2022
river_song
28. máj 2022

Je tam mínus, tak ako je to nakreslene aj v návode. To ze tam vidis nejaky obrys znamena len to ze je to digitálny display a v pripade pozitívneho vysledku by sa na tom mieste ukazalo +, to je urcite tiez uvedene v návode aj s obrazkom.. toto je negativny test..To co ukazuje po rozobrati je tiez uplne irelevantné, lebo tieto testy vyhodnocuju inak ako bežné testy..

ashantyo
28. máj 2022

@river_song .. ďakujem za odpoveď 🙂

kiarabronislava56
2. apr 2024

@river_song dobrý deň chcem sa opýtať bola som panna a fr my zobral panenstvo a chcem sa spýtať ze aj keď dal do mňa trosku že či môžem ostať tehotná hneď po prvom styku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre