Môžem byť tehotná?

svete
18. mar 2013

Chcem sa spytat ze ci mozem byt tehotna ked si ho partner vytiahol a mal ho od semena a ptm ho hned dal do mna. PORADTE MI PROSIM .... 😒

irriss
18. mar 2013

Uz jen na Tebe jsem dneska cekala a klidne muzu jit varit.. 😉

p.s. Kolik bylo tech semen??Ja jen abych Ti rekla plus minus, kolik deti se Vam narodi 😉

ivka1985
18. mar 2013

to budu minimalne trojcata🙂

suz2
18. mar 2013

môžeš byť tehotná.... ale nepanikár. Ak Ti bude meškať menzes, sprav si test.... a nabudúce treba dávať väčší pozor, ak ešte nechcete dieťatko....

katka1981
18. mar 2013

silno fukalo, nemala si ciapku, ze? Bravo uz nevychadza?

lejlla
18. mar 2013

😀 dalsia zmysluplna otazka

sendy182
18. mar 2013

a to sa stalo akože kedy?????????? 😀 😀 😀 😀 ty si teeeda všímavá... 😕 😕 😕 😕 ........a určite unudená k smrti...... 😲 😲 😲 😲

matuskova003
18. mar 2013

sorry ženy, ale toto už nieje forum kde sa radi ?? akože naozaj je ta otazka sformulovana ako z Bravíčka sekcia" mam 15 a nemam rozum.." ale to neznamena , že si tu budeme robit srandu z tych ktore to naozaj potrebuju .. ja chapem že niektore ste tu moc konzervativne,. že takychto tu už bolo s otazkami typu " nespali sme spolu možem byt tehotna ?"., ale prosim, skusme byt trošku menej posmešne, nikdy neviete kedy vy budete potrebovat v čomkolvek poradit a može sa takyto vysmech dostat aj vám !

teraz autorke : ahoj , jasneže možeš , ja som takymto prrerušovanym sposobom otehotnela a teraz mam krasneho najkrajšieho synčeka 🙂 naozaj si treba davat radsej ochranu a nepraktizovat prerušovanu sulož ! 🙂 lebo ta nieje zarucene bezpečná 🙂

malinkaaninka
18. mar 2013

no,to zaleží či to semeno aj dobre polial.bo ak je sucho,tak nič nevyrastie.

cerez
18. mar 2013

Šikovný ohľaduplný partner. Môžeš mu poďakovať!

nikolet_89
18. mar 2013

zena moze otehotniet aj, ked sa partner "nespravy" hovori sa tomu kvapocka lasky, takze ak niesi nabuduce si davaj pozor...kondom, HAK vsetko je v dnesnej dobe dostupne

vinifred
18. mar 2013

..toto je už fakt na doktora.. 😀 ale psychiatra.. 😀

nibiru
18. mar 2013

no v prvom rade by mk mala niekde červeným napísať než položíš otázku použi vyhladávač!milon tých istých tém, len keby neboli niektorý ludia taký lenivý!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre