mám nepravidelnú ms a posledná bola v novembri s priateľom si pozor už nedávame dlho a nič sa zatiaľ nestalo, ale už ked mi meškala takto dlho spravila som si včera ráno test (pepino) a na začiatku tam nič nebolo tak som šla spať a po asi 2 hodinách, ked som sa naň pozerala tam bola slabučká čiarka, poobede som to zopakovala s iným testom, ale tam bola ešte slabšia skoro neviditeľná.Neviem čo si mám o tom myslieť, nastupujem do novej práce a neviem či mám ísť hned k doktorovi, alebo počkať a ešte zopakovať test?pridávam aj foto prvého testu
ano si...gratulujem... 🙂
myslim, ze urcite si, to uz nie je duch, ale regulerna ciarka
si tehotna, gratulka 😉
určite ano možeš sa začat tešit... 🙂
toto už nie je slabá čiarka a už vôbec nie neviditeľná...nechcem gratulovať dopredu, ale chystaj sa pomaly ku doktorovi 😉
Určite áno 🙂 Gratulkáá 😵
vyzerá to dobre :D aj ja, ked som si robila som malé slabú druhú čiarku .. a vidíš teraz mám dvojmesašnú dcérku :D gratulujem .. 🙂
ja som tiež mala takú slabú a vidíš som tehu 😀
Ahojko, mne Pepíno vždy ukazoval dve čiarky, čo nechápal ani lekár, lebo iné mi neukazovali. Zopakuj testík o 2 dni, prípadne skús aj iný druh, ale myslím si, že by si mohla byť tehu. Teda, keby takéto čiaročky ukázal iný druh testu, tak ti na 100 % poviem, že tehu si. Však nastúpiš do novej práce a v pohodičke to potom uhráš, že si o tom nevedela, neboj 😉
testy sa nemajú "čítať" po dvoch hodinách, je to tam písané, ale aj ja si myslím, že si tehotná...Kúpila by som si ešte iný test, zopakovala a uvidíš 😉 držím palec 🙂
Vyskúšaj kúpiť iný test, buď mamatest alebo digitálny test clearblue. Digitálnym testom sa vyhneš akýmkoľvek pochybnostiam - buď tam bude jasné + alebo jasné - 🙂 držím palce!!
Podla tej fotky by som tiez tipovala tehotnost. Drzim palce a daj nam potom vediet.
noo mne vyšiel presne takýto istý test...a mam krásneho synčeka..tak si myslím,že aj ty si tehotná,držím palce 🙂
Skus iný test. Tu velakrat sa baby stazovali, ze im Pepino duchuje (neukazuje realitu), zvykne klamat. Zajtra by som si na tvojom mieste kupila ten najcitlivejsi test a testovala by som iba z ranneho mocu. Velmi ti drzim palceky, vyzera to nádejne 😉
tak tak ja som mala iny test ale tiez mi tak vysiel
@anjelik2509 mne tiez vysla ciarka na pepino teste po pol hodine vlastne ked sa uplne ususil do piatich minut nic neukazoval a nechala som este a vravim si urcite tam nic nebude vyhodim ho no a teraz sa ta,, ciarka" ktora sa objavila po polhodine vola Vanda
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no ja tam vidím tú druhú čiarku,síce slabšia,ale je 🙂 skús zopakovať nejaký citlivejší test zajtra, ale podľa mňa si tehotná 😉 🙂