Ahojte, už niekoľko dni pociťujem intenzívnu bolesť v prsiach, typu že neznesiem ani podprsenku, iné ako bolesť pred menštruácioua aj mi prídu že ich mám take opuchnuté. Dnes som si najprv myslela že som dostala menštruáciu lebo som mala taký tmavší výtok, ale vôbec sa mi nespustila a ani nemám kŕče v podbrušku ako zvyčajne. V podstate sa objavil len výtok. Dnes by to bol 36 deň cyklu. Myslite že už môžem skúsiť otestovať?
V podstate sme si nedávali s priateľom úplne pozor takze reálne by to bolo možné, ale vzhľadom na moje dlhšie cykly neviem.
Ďakujem za radu
Skús, ja som urobila 5 dní pred menštruáciou a ukázalo mi 😊
@veronika0310 a myslíš že je lepšie ráno testovať? Alebo to aj teraz môžem? Zbehla by som si kuoit test len neviem či čakať do rana alebo hned 😀
rano, jednoznacne,. tedy je najvacsia koncentracia po celej noci
Zienky mne zvykne meškať aj týždeň menstruacia dnes je to už 22 deň🤷🏻♀️ Test pepino na 15 deň neg. Vravela som si ak nedostan cez víkend pondelok kúpim drahší test no včera večer začali spinenie žiadna číra krv iba jemne zašpinenie dnes cely deň ani kvapka nič 🤷🏻♀️ Asi počkám či sa rozbehne zajtra a ak nie volám otermin k dr máte nejakú skúsenosť podobnú dakujemm
Ja som ho robila poobede 🤷🏻♀️ Keď partner prišiel z Práce lebo on mi ho kupil 😁
@veronika0310 každopádne gratulujem, mne sa nakoniec spustila menstruacia takze som robila zbytočný poplach 🙂
Ja mám svoje kĺbko už doma pár mesiacov 😊 verim že aj vám sa zadarí😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kľudne urob test. Mal by už ukázať, ak si tehotná