Ahoj dievčence, nech pátram akopátram neviem či množem byť tehotná. Preto ak volaktorá počula o podobnom prípade, prosím poraďte mi...
Lekár mi nasadil Duphaston, po 3cykly mi prišla MS po 2 dňoch od dobratia v 21DC-25DC, tento 4tý cyklus bol iný.
MS meškala a prišla na 11deň, taká 2dňová slabá. Potom už nič, len bolesť v podbrusku stále pretrváva, aj bolesti hlavy, noh aj kríže ma začínajú bolieť.
Kúpila som si test Gravitest, a vyšiel negatívne. Myslíte si, že to možu byť vedľajšie účinky tohto lieku alebo stále možnosť tehotenstva? Jesť mi veľmi nechutí, jem len púreto že musím, mám stále nafúknuté brucho :(
Dievčence prosím o radu ak možete
ja som tiez brala duphastone, ja som mala problemy z nepravidelnou M. Brala som to 2 cykli, no a na treti som bola tehu...M neprisla, cakala som asi dva t, po 2 t som si kupila test, a vysiel pozitivne aj druhy...mala som príznaky ako na M, bolest v podbrusku, v krizoch, nebola som tiez neak hladna a strasne som bola ospala ako nikdy pred tým, hadam by som aj po stojacky zaspala :D a aj krce a vsetko mozne, zalezi na tom kedy si si robila teho test ale asi preslo uz dost casu od poslednej M, ak sa nedostavi tak sup ku gynekologovi :O
no moze to byt duphastonom... hodne zalezi od toho, ktore dni v cykle ho beries. Ked som ho zacinala brat, tiez sa mi par krat stalo aj 14 dnove meskanie a slaba MS ..
Neviem ti s tymto nejako obzvlast poradit, snad len tolko, aby si skusila ten testik o dva dni, mozno nieco ukaze ak tam nieco je. alebo ak si si neni ista, chod k lekarovi, drzim palce
čaute baby,som tu nová 🙂 S priatelom sa snažíme o bábo od januára,mešká mi menzes ťažko povedať ako dlho lebo som ho po vysadení tabletiek nemávala pravidelne ale včera som si robila 3 testy a všetky vyšli pozitívne 🙂 ale ja to iba 2 týždne po oplodnení zajtra idem ku gynekologovi myslíte že mi už povie či som tehotná?
zuzuka25 dva tyzdne po oplodneni ti dr nepovie podla mna nic, mne vzdy kazali prist najskor v piatom tyzdni
zuzka25, doktor ti zoberie krv a podľa toho ti potvrdi tehotenstvo, ale na ultrazvuku asi este nic neuvidi, az o take 2-3 tyzdne.
Ahojte je tomu asi 10 dni co sme sa pokúšali o babo a uz 3 test sa mi ukázal negatívny . Je to skoro na test ci sa nezadarilo. Bolesti v podbrušku mávam aj slabohnedy výtok som mala a inak nic podozrivé 😔
Ahoj myslim ze je este skoro na test.Mala si uz menzes?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@choroba3 ms Ti mohla meskat kvoli tomu, ze ovulacia prisla pocas brania duphastonu- tym sa cyklus automaticky predlzil.
toto je skor na temu, nez na otazku. neviem, aku mas normalne ms, neviem, preco beries duphaston. neviem, kedy bol styk.
priznaky si mozes nahovarat, cize to vobec neberiem do uvahy pri analyze situacie.
ak mas negativny tehotensky test, tak s najvacsou pravdepodobnostou tehotna nie si. este je moznost, ze mas cystu.
kedze ms bola a test je negativny, tak myslim, ze tehotna nie si a v podstate ziadny problem nemas. ak mas pocit, ze sa citis velmi zle, tak chod za gynekologom, ine riesenie nie je 🙂