Môžem byť tehotná?

sta1
31. okt 2021

Ahojte, idem sa sem trochu "vypísať" :D už sama neviem čo si myslieť na internete píšu kadečo a len ma to stále viac a viac moce :D
chcela by som radu od vás, čo ste možno ani nevedeli, že ste tehotné a predsa ste boli... Nikdy, ale že naozaj nikdy mi menštruácia nemeškala, ak aj meškala tak max deň, vždy však prišla pomaly na minútu presne. Nech som prežívala akékoľvek obdobie, vždy prišla načas. Teraz mi však meškala 4 dni, dostala som ju až na 5 deň čo mi už mala vlastne končiť, aj to som si pred tým dala horúci kúpeľ...
Na tretí deň meškania som si urobila tehotenský test, výsledok bol negatívny. Keďže s partnerom vždy použijeme ochranu tak viem presne deň kedy ochrana praskla. To bolo 24. septembra, 29. septembra som menštruáciu dostala na čas.
Medzi časom som žiadne príznaky tehotenstva neevidovala, chodila som častejšie na malú potrebu, ale to pripisujem aj dodržiavaniu pitného režimu, sem tam mi bolo na odpadnutie a mala som chuť zvracať, ale nezvracala som, to som pripisovala respirátorom keďže ja ho mám niekedy aj 6 hodín vkuse na tvári. Je tiež pravda, že posledný týždeň neviem poriadne spať, zaspávam okolo druhej, potom som unavená a niekde som čítala, že aj to je príznakom tehotenstva... Nič také iné zvláštne som si nevšimla, skôr už teraz si všímam, že mi sem tam niečo smrdí :D alebo tak podobne...
Ak sa teda naozaj podarilo a ani sme o tom "nevedeli" tak kedy je dobré si urobiť ďalší test? od poslednej menštruácie sú tomu už 4 týždne a od toho sexu kedy došlo k prasknutiu je to už 5 týždňov.
Veľmi pekne ďakujem za každý komentár 🙂

majamat
31. okt 2021

ak je to 5t od nehody a teraz nedavno si si robila test a je negativny, tka nei si tehu, tehu test ukaze pozitivitu uz po 2t od oplodnenia. po 5t by si musela mat na tete uz riadne kolajnice

veronikaszabova
1. nov 2021

@sta1 na 100% nie si tehotna

vikinka128
1. nov 2021

@sta1 teoreticky… tiež som takto otehotnela, menzes bol a tehotenské testy pozitívne až od 5tt !! Nechápem .. ale skončilo to neskôr žiaľ zle. Ale menzes a negatívny test nemusí znamenať že tehotná nie si ( kukni fóra tehotenstvo a negatívny test )
Skôr ten styk .. 24teho a 29 už menzes.. no jedine šže máš tak neskoro ovu

monka105
1. nov 2021

@sta1 nemyslím si, že si tehotná, tehotenský test by bol už po takom čase jasne pozitívny.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre