Môžem byť tehotná?

marceladominik
17. okt 2021

Dobrý deň .chcem sa opýtať ,3tyzdne mi meška MS ,mala som len spinenie slabšie ,vytoky..som nafúknutá hlavne večer,bolia ma prsia su nadute , častejšie cikanie ,kŕče v bruchu ,väčšia chuť do jedla ,únava ,mám 42 a nikdy mi nemeskala mrcha .poslednú ms som mala 27.8 najbližšiu som mala mať 24.9 no do dnes neprisla..robila som si 3testy . posledný včera a bol negatívny...je aj tak možné že som tehotná?

pribinak
17. okt 2021

@marceladominik nemyslím že si tehotná

mia_von_prag
17. okt 2021

Test by bol určite pozitívny, u mna uz 10 dni po ovulacii. Asi sa jedna o iny zdravotný problémy

luci_ba
17. okt 2021

@marceladominik ak by si bola tehotná, ciaročky na teste by už boli veeeľmi výrazne. Takže tehu nie

marceladominik
autor
17. okt 2021

@luci_ba prečo by nie ..čítala som že veľa žien ukázal pozitívny test až mesiac a viac po meškaní ms tak prečo by nie ak mám viac priznakov

lienka9
17. okt 2021

@marceladominik je to velmi mala pravdepodobnost ze by si bola,ano stava sa to ale vacsia pravdepodobnost bude ,ze je tam iny problem.nemoze ti zacinat menopauza?! Len sa pytam,nemam s tym skusenost..najlepsie zajst k dr a ten to vyluci/potvrdi na 100%

klarissa25
17. okt 2021

Skôr menopauza..

luci_ba
17. okt 2021

@marceladominik no ja si myslím že 5 týždňov po ovulacii test už musí zachytiť aj keby žena vypije 10 litrov vody denne. A čo sa týka priznakov, keď žena chce byť tehotná, každé pichnutie, zabolenie a pod pripisuje tehotenstvu. Sama na sebe to poznám 😏 Nie že by som ti to nepriala, ale toto tehu podla mňa nebude.

silviaeli
17. okt 2021

Mne meškala MS 2tyzdne, mala som cystu na vajecniku..

domka222
17. okt 2021

Ešte koľko krát tu založíš tú istú tému? Keď máš toľko príznakov, už aj test by bol pozitívny. Takže hľadaj príčinu úplne indie

julie19
17. okt 2021

@marceladominik prečo sa neobjednal ku doktorovi? Ak máš pocit že si tehotná nech ti spraví krvný test a tam to bude na istotku... buď áno alebo nie ... ale išla by som určite lebo ak aj z krvy bude negatívne hcg tak je problém niekde inde a treba ho riešiť, 3 týždňové meškanie a negatívne testy nie je OK ... držím palce 🤞

sense
17. okt 2021

Ak by to boli tehu priznaky tak by ti uz aj test ukatal pozitivitu. Objednaj sa k doktorovi, nemudeme si klamat po 40 je to s tymui hormonmi uz kadejake. Okrem toho meskajuca ms nemusi znamenat hned tehotenstvo

hanka555
18. okt 2021

Nemoze ti zacinat menopauza??

flimelka
18. okt 2021

tiez si nemyslim, ze si tehotna, skor by som to pripisala tej menopauze. ved nikde nie je napisane, ze kazda si nou bude prechadzat v rovnakom veku.

patkarezankova
20. okt 2021

Čaute holky volám sa patricia rezanková a mam 21 rokov..
Inak, môžete mi poradiť stále ma bolieva poď bruškom a vaječníkamy a stále ma tam aj pýcha a tým páde aj chrbát niekedy aj zlé mi je stále ma napína na hrudi inak pohlavný styk som mala 15.9 / 18.9 s priateľom sme malý sex bez ochrany menštruáciu som mala 2.9... Môžem biť tehotná alebo? Test som si ešte neurobila chcem vedieť vašu odpoveď... Ďakujem ♥️♥️

hanka555
21. okt 2021

@patkarezankova ano mozes

patkarezankova
21. okt 2021

@hanka555 ahoj, ste si istá aj teraz ma začína bolieť to stále len večer poobede až tak nie aj ráno niekedy mám také bolesti.. Ale skúsim si urobiť test inak ďakujem veľmi pekne za rádu

silviaeli
22. okt 2021

@patkarezankova áno môžeš, ale to bude vediet určite😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre