Môžem byť tehotná?

jaja222893
26. sep 2021

Ahojte baby potrebujem poradiť. Už sa cítim na doktora možno by som aj mala vyhľadať pomoc.
Chcela som sa opýtať menštruáciu som mala normálnu aj na prehliadke u doktora som bola. Ale nemôžem sa zbaviť pocitu že by som bola tehotná. Stále kontrolujem váhu a brucho že či nenarástlo. S priateľom som nemala sex ale len sme sa ,,hrali,, a chcela som sa opýtať či je tam možnosť ak sa mu to dostalo na ruku a on vošiel rukou do mna či tam je nejaká šanca?
Samozrejme testy som si urobila už asi 10 a všetky negatívne. A či by som mala vyhľadať nejakú pomoc kvôli tomu strachu ? Lebo ja si už pripadam nenormálna akú mám paniku z tehotenstva. Čítam články o tom a následne sa mi zrazu prejavia príznaky. Tak či to môže byt len hra s psychikou ?
Dakujem pekne

patusikk
26. sep 2021

určite nie si tehotná

katulastraka
26. sep 2021

@jaja222893 urcite to mas len v hlave a nie v bruchu :D :D :D neboj sa, ukludni sa a ked mas taky strach z tehotenstva tak pouzivaj ochranu.

lalenka33
26. sep 2021

Biologiu ste už na ZŠ mali? Vieš čo je to ochrana? Keď nevieš základné veci, tak nesexuj a nehraj sa. Inak skončíš u psychiatra.

janetinka27
26. sep 2021

@jaja222893 tehotna nie si. ale ak chces zit normalny zivot, prijmi zodpovednost za svoj dalsi zivot. a teda zit a mysliet tak,aby si v pripade tehotenstva neosedivela.

domka222
26. sep 2021

Máš pravdu, mala by si vyhľadať pomoc, odbornú

nikita606nns
26. sep 2021

@jaja222893 aj ja som to tak mala v 13stich.. Ale zas testy som si nekupovala ale tiež som si myslela ze dá sa aj z toho😐😂

slniecko_12
26. sep 2021

ty nie si normalna..pred rokom si pisala to iste..bud si mala vyhladat psychiatra uz davno alebo nezakladat nepravdive temy...

matus7030
26. sep 2021

@jaja222893 tehotná nie si. Ak máš z toho takéto stavy, v poriadku to nie je. Odporúčam mať pohlavný styk s ochranou a zmieriť sa a tým, že každý sex môže skončiť tehotenstvom. Ak s tým nie si stotožnená, nesexuj, lebo sa zblázniš 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre