Ahojte baby potrebujem poradiť. Už sa cítim na doktora možno by som aj mala vyhľadať pomoc.
Chcela som sa opýtať menštruáciu som mala normálnu aj na prehliadke u doktora som bola. Ale nemôžem sa zbaviť pocitu že by som bola tehotná. Stále kontrolujem váhu a brucho že či nenarástlo. S priateľom som nemala sex ale len sme sa ,,hrali,, a chcela som sa opýtať či je tam možnosť ak sa mu to dostalo na ruku a on vošiel rukou do mna či tam je nejaká šanca?
Samozrejme testy som si urobila už asi 10 a všetky negatívne. A či by som mala vyhľadať nejakú pomoc kvôli tomu strachu ? Lebo ja si už pripadam nenormálna akú mám paniku z tehotenstva. Čítam články o tom a následne sa mi zrazu prejavia príznaky. Tak či to môže byt len hra s psychikou ?
Dakujem pekne
@jaja222893 urcite to mas len v hlave a nie v bruchu :D :D :D neboj sa, ukludni sa a ked mas taky strach z tehotenstva tak pouzivaj ochranu.
Biologiu ste už na ZŠ mali? Vieš čo je to ochrana? Keď nevieš základné veci, tak nesexuj a nehraj sa. Inak skončíš u psychiatra.
@jaja222893 tehotna nie si. ale ak chces zit normalny zivot, prijmi zodpovednost za svoj dalsi zivot. a teda zit a mysliet tak,aby si v pripade tehotenstva neosedivela.
Máš pravdu, mala by si vyhľadať pomoc, odbornú
@jaja222893 aj ja som to tak mala v 13stich.. Ale zas testy som si nekupovala ale tiež som si myslela ze dá sa aj z toho😐😂
ty nie si normalna..pred rokom si pisala to iste..bud si mala vyhladat psychiatra uz davno alebo nezakladat nepravdive temy...
@jaja222893 tehotná nie si. Ak máš z toho takéto stavy, v poriadku to nie je. Odporúčam mať pohlavný styk s ochranou a zmieriť sa a tým, že každý sex môže skončiť tehotenstvom. Ak s tým nie si stotožnená, nesexuj, lebo sa zblázniš 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
určite nie si tehotná