Môžem byť tehotná?

simonaluk
2. júl 2021

Čaute baby, možno to bude divne,, ale cítim sa tak divne bolia ma prsia okolie mam hnedé a bradavky až do červená a dosť ma bolia..... 22.6 som bola na gyn u lekárky, ale nevedela tam nič, dala my vitamíny INOFOLIC, beriem ich od 23.6,)je možné žeby tak skoro zabrali, alebo neviem :(, z manželom sa snažíme o babetko ale neúspešne preto som skúsila pomoc lekárky je možné že môžem byť tehotná? Dnes som si spravila test a je pozitívny posielam aj foto za každú radu ďakujem,, 🙂

elenita
2. júl 2021

@simonaluk neuviedla si zakladne info, ako kedy cca bola ovulacia, kedy ocakavas ms...ano, na teste sa nieco crta

viktoria1425
2. júl 2021

@simonaluk no asi jedno ci to bolo inofolicom ci nie ale asi pochybujem,kedze sa Vám podarilo tak rýchlo.
Nerieš.
Gratulujem k pozitivnemu testu,len nech nadalej silnie 🤞

martinka13
2. júl 2021

Test je pozitívny. Držím palce

simonaluk
autor
2. júl 2021

@elenita áno, na to som úplne zabudla, ovulaciu som mala od 21. 6 do cca 26.27.6...........A očakávanu MS 10. 7 tak ze o nejakých 8 dní...

deti95060810
2. júl 2021

o 8 dní máš dostať menzes a už je test pozitívny?

simonaluk
autor
2. júl 2021

@viktoria1425 ďakujem 🙂 ,,,, som štástna ale zároveň neviem, či nieje možné že mi pozitívny test ukazujú práve tie vitamíny, cca rok testy stále negatívne už som strácala nádej a zrazu....

lvula
2. júl 2021

@simonaluk ovulácia býva iba v jeden den. Cim si ju určila? To, co ti ukazuje prednastavene aplikácia, nie je presné.
Kazdopadne tehotenský test je pozitívny, gratulujem 😊

pondelok01
2. júl 2021

@simonaluk nie je to nahodou test znacky Intimed? 2 ks v baleni?

nevenka
2. júl 2021

@pondelok01 mne tento test vysiel 2x jasne pozitivne, ale tehotna som nebola ine boli negativne. Ale vystresovalo ma to riadne 🙂

pondelok01
2. júl 2021

@nevenka ano, mne v minulosti tiez, a teraz nedavno tu niektore pisali podobnu skusenost, preto sa pytam. Zda sa mi podla obalu, ze je to ten.

simonaluk
autor
2. júl 2021

@pondelok01 áno je to ten

simonaluk
autor
2. júl 2021

@pondelok01 ale robila som si ešte jeden pepino a tiež tak mi vyšiel tak isto ako aj ten z intimed

martinkatinka
2. júl 2021

@simonaluk pochybujem, ze by ti test uz vysiel pozitivne, ved si tak 7 DPO, a inofolic je len doplnok, to ti tak rychlo neupravi cely organizmus.

lorin29
2. júl 2021

@simonaluk keď ti to takto ukazuje musela si otehotnieť skôr.. Čiže ovulácia musela byt skôr... Skus si kúpiť test clear blue

monka105
2. júl 2021

To je intime? Mne spravil tiež takúto falošnú druhú.

simonaluk
autor
2. júl 2021

@monka105 a skúšala si si robiť aj iný test?

summersunny94
2. júl 2021

@simonaluk vyzerá byť pozitívny, mne Inofolic tiež pomohol pri prvom dieťatku ale až po 7 mesiacoch 😊 držím palce aby silnela, skús ešte digitálny spraviť 😊

simonaluk
autor
3. júl 2021

Test pepino dnes ráno robený :/

monka105
3. júl 2021

@simonaluk skúšala, negatívne. Akože ja ti prajem, aby ti to vyšlo, len mi to príde osobne strašne skoro. Jedine, že by si mala naozaj posunutú ovuláciu. Lebo ten pepino vyzerá tiež pozitívne.🙂

simonaluk
autor
3. júl 2021

@monka105.... Vďaka... No ja fakt neviem preto som si prišla aspoň tu na po nejakú radu lebo pre mňa samu je to divne, tu ovulaciu som musela mať skôr, len som sa riadila tou ms apkou... Ale keď je test pozitívny nechápem ako,,, keď som bola na gynekológii a doktorka tam nevidela nič robila mi aj sondu aj ultrazvuk na brucho nechápem, som z toho mimo 😪

martinkatinka
3. júl 2021

@simonaluk tak skoro nie je nic na ultrazvuku vidiet. Brala ti krv na HCG?

simonaluk
autor
3. júl 2021

@martinkatinka vraj som bola nafúknuta tak nič nevidela..... Krv mi nebrala ani moč

weronika90
3. júl 2021

@simonaluk oba testy sú pozitívne 🙂 A tak skoro dr ešte nemohla nič vidieť. Treba skúsiť ešte o 2 dni znova a ak bude silniet tak potom zavolať dr.
Z vlastnej skúsenosti keď mi vyšiel pri prvej dcére pozitívny test ešte nebolo na sono nič vidieť. Kontrolu som mala znovu o dva týždne a už bola akcia srdiečka.

simonaluk
autor
3. júl 2021

@weronika90,,, pekne 🙂... Neviem celé mi to príďe také divne 2 roky snaženia testy každý jeden negatív... A zrazu pred asi tyzdnom a pol som si robila test a nič... Začala som brat tie vitamíny a neviem, má z tým niekto skúsenosť?? že proste môžu tie doplnky ukázať test pozitívny nechápem hoci chcela by som veľmi aby to bola pravda a test bol naozaj pozitívny :(

danna12
3. júl 2021

@deti95060810 ja som si robila test týždeň pred menzesom a uz som mala dve čiarky. Dnes som v 12tt...takže aj tak skoro to niekedy vyjde,keď je ovulácia skor

simonaluk
autor
3. júl 2021

Tak vyskúšam ten digitálny niekedy v utorok, keď ukáže negatív tak už neviem 😔.... Od rána mi je tak divne celý deň má boli hlava pod bruškom mam také menšie bolesti sem tam, a prsia ma bolia na dotyk :(

weronika90
4. júl 2021

@simonaluk bolesť podbruška je normálna, v tehotenstve sa roztahuje maternica. Ja som pri prvej dcére mala neskutočne bolesti, ešte do toho aj seknute v krížoch 🤦‍♀️ Aspoň som sa mala na čo vyhovoriť v práci ze nemôžem dvíhať ťažké veci, a neprezradit sa 😂

simonaluk
autor
4. júl 2021

Test po dvoch dňoch prvý som si robila pred dvoma dnami a palička silneje

simonaluk
autor
4. júl 2021
vikybotka
4. júl 2021

Tak toto je už istotka ❤️ Veľa zdravia

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre