Ahojte baby 🙂
Potrebovala by som poradiť.
Pred dvomi týždňami nám s priateľom trosku ušlo :D..
Užívam hormonálnu antikoncepciu žiaľ som zabudla užiť tabletky. O týždeň na to som súrne musela odcestovať a tabletky som si zabudla doma. Preto sa mi spustila menstruacia .
Včera a dnes som si robila tehotenské testy vyšli mi negatívne. Môžem byt tehotná aj keď som mala menštruáciu ? A aj napriek negat. Testom ? Ďakujem za odpoved 🙂
@domcci72 ale menštruáciu, po tom čo som netúžila tabletky.
A dva týždne po pohl. Styku nie je skoro robiť test ?
@lolyypippp neužila pardon
Nie
@lolyypippp pokial si mala menstruaciu tak tehotna nie si
@lolyypippp No ak si tabletky neuzivala uz par dni alebo v case styku a potom zasa nie, lebo si si ich zabudla, tak si si narusila tu hladinu hormonov a teda nejaka sanca tam je vzdy. Mas ale negativne testy, takze je to velmi malo pravdepodobne, ale na 100% ti to nepovie nikto. Ale ber to na 99,99%.
Ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede ♥️
@lolyypippp Este ti poradim - naozaj v dobrom - ked uz beries HAK, tak si davaj pozor a ber ju poriadne. Nastav si budik, pripomienky, ale uz si tu pisala temy, kde si zabudla ze uz dalsie nemas a nestihla si si vybrat recept, tak si prerusula uzivanie, potom si zacala brat zasa. Teraz si zabudla par tabletiek, potom si odcestovala a prestala brat.
To nie je sranda, nie su to lentilky, ked to uz beries, tak ber poriadne, lebo zbytocnestresujes svoje telo a rozhadzes si hormonalny system.
@nafka0483 áno máte pravdu, ďakujem za radu 🙂
@lolyypippp pochybujem 🙂
@lolyypippp z bozkávania sa nedá otehotnieť 🙂
Dobrý deň dievčence. Mám otázku som 4mesiace od pôrodu (kojila som necelý mesiac) prvá menštruacia prišla 6.3-14-3 durha prišla (16.4-19.4)/tu bol aj prvý nechránený sex/(meškala10dni) ale mala som menšie problémy ako bolesti v podbrušku mala som aj vodový aj hustý výtok . No ale teraz mám tiež problémy silne vypichli mám v pošve pár dni potom to zas prejde , časté močenie . Menstruacia mala prísť 1.5 no ešte neprišla . ( test negatívny ) 2krat nechránený pohlavný styk .nevedeli by ste mi poradiť o čo ide ? Ide o nejaký zdravotný problém ?
@dana1231 ahoj 🙂 pokial si si robila test po tak dlhej dobe určite by ukázal či si alebo nie 🙂 takze to môžeš vylúčiť. Byt tebou radšej zájdem lekarovi 🙂
Nemusí to byt nič závažné, ale pre istotu to rieš s lekárom 🙂 snáď bude vsetko okej potom daj vedieť 🙂
@lolyypippp ďakujem 😊samozrejme dám vedieť 😊
@lolyypippp a je to tu znova 😃❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mala si menstruaciu, tehotensky test mas negativny a ty sa este pytas ci mozes byt tehotna??? to naozaj?