Ahojte, 24.3 som mala sex, nechránený a “naplno”. Bol to predposledný deň MS. Asi 4 dni pociťujem neskutočnú únavu, zaspavam už keď idu správy o 19, preháňa ma občas a je mi aj dosť na vracanie, dotoho mám výtok oveľa viac ako predtým niekedy aj dosť taký soplový . Mohla som otehotnieť aj keď bol sex počas MS? Môžu to byť už príznaky alebo je to skoro?
Mohlo by ísť o príznaky. Už by mohol aj najcitlivejší test (10tkovy) ukázať aspoň náznak.
priznaky by to byt mohli ale aj nemusia suvisiet s tehotenstvom, ak by to ale bolo ono a mas taketo priznaky, tak uz aj tehotensky test by urcite ukazal tehotenstvo, sprav si test a uvidis 🙂
ak by aj ovulka neprebehla hned v ten den - 24.3., ale napr, o 2 dni neskor, aj tak by bolo po oplodneni uz viac ako 2t, cize v pohode by test mal ukazat, ci tehu si,a lebo nie. vacsinou tehu test ukazuje ducha tak okolo 9-10dna po oplodneni a ty si uz 20dni od styku. uz by mali byt riadne kolajnice.
Mohlo sa stať, mužské spermie vedia prežiť v tele ženy pár dní takže ak ovulácia prebehla krátko potom tak je to možné. Ak už máš príznaky tak skús ten citlivejší test ako písala marpel ale aj keď výjde negatívny to ešte nemusí znamenať, že nie si tehotná. To zistíš na isto až keď ti príde ms normálne
MS nedošla 🤨 a test negatívny
mas hormonalnu odchylku, ak by si bola tehu, test by bol dalvno pozitivny, ako som pisala.
Došla ms napokon?, boli ste u gyne alebo nie?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na príznaky nie je skoro. Otehotnieť ste mohli. Ja som tiež otehotnela deň-dva po menštruácii. Prvé príznaky som mala cca 22 dní po oplodnení.