Môžem byť tehotná?

klocinkawuwa
21. dec 2020

Ahojte, predvčerom, teda 19.12, som partnera urobila rukou, následne si to on poutieral a po cca. 20 minútach ma vyprstoval, ovuláciu by som mala mať zajtra, ale už druhý deň mám bolesti v podbrušku, čo ale môže byť zo stresu.
Otázka znie, môžem otehotnieť, ak mal ruky vysušené vreckovkami a medzi jednotlivými aktmi prešlo skoro pol hodiny?

misha666
21. dec 2020

3 2 1 podme baby :D :D :D

kikusik88
21. dec 2020

@klocinkawuwa nie, spermie na vzduchu umieraju.... Moj nazor

virbonus
21. dec 2020

@klocinkawuwa Ty musíš byť veľmi dobrá v posteli. :D K téme: Nie, nemôžeš byť tehotná :D

nelca0510
21. dec 2020

@klocinkawuwa zase si tu hesova?

dennoc1312
21. dec 2020

mile bravičko...

misik1234
21. dec 2020

@klocinkawuwa trosku neslušna otázka ale môžem vedieť koľko máš rokov?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anabel2341
21. dec 2020

@klocinkawuwa si tehotná :D

kristina2015
21. dec 2020

Ak je tvoj partner znamenie kozorožec môžeš 🤷 podľa mňa to veľa závisí od toho 👍

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
taskataska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
taskataska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lellla
21. dec 2020

Toto sa môže spýtať len 10 ročné dievča skôr o už asi nie lebo dnes e deti sú vzdelanejsie a zbehlejsie než 49rocne ženy...akože je to naozaj trápne písať takéto primitívne príspevky a čakať že náhodou s nájde niekto kto ti odpovie ako budes ty chcieť...na debilný otázku len debilna odpoveď...a pokiaľ už sexuálne žiješ predpokladám že si už 7 či 8 triedu ZŠ ukončila a tam ste sa učili o Tom ako funguje rozmnožovanie ....ako naozaj na takéto otázky neodpovedám a len sa smejem ale toto je už podľa mňa vrchol debilnosti!!!! A dupľom v storočí v ktorom je ujo Google...choď do škôly prosím ťa a nauc sa niečo o ľudskom tele a o Tom ako funguje!! A necuduj sa keď ti tu budú nadávať a dávať debilné odpovede.🤦🤦🤦

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre