Dobrý večer prosím Vás môžem byť tehotná dnes som si robila testik Ďakujem za skorú odpoveď
Mne to ako kanalik nepride....ale normal ciarka..Sprav si per istotu este jeden na porovnanie...cakam fotecku...😌Nejake priznaky??meska MS???👍
@simbatko prosím Vás môžem sa opýtať čo je kanálik áno fotecku pošlem
@ivusinecka026 kanalik..je ze tam kde by mala byt druha ciarka..sa ti ukaze ze je tam ciarka ale neni sfarbena..je seda...a ked je ciarka jak ma byt je s farbena...na zivo mas aku ked sa pozres na test??
Je tam ale tazko z fotky povedat ci to ma ruzovy nadych alebo je to len biely kanalik.
Mne vyšla ružová a ajtak to bol kanálik.
Ja už 10tkové testy nechcem ani vidieť.
@ivusinecka026 ako dlho ti meska ms? lebo na teste druhu slabu ciarku vidim, takze ak ti meska ms tak v tom kludne mozes byt.
@ivusinecka026 ahoj robila si este test?
Velmi slabucko,ale vidim.po priblizeni...
Pri ktorom tehotenskom teste
@simbatko nic nevidim
Ahojte baby mam navas otazku vcera som spinila dnes som dostala slabsiu menš a boli ma v pravom boku testik som este neeobila mozem byt tehotna dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tazko povedat. Meska? Treba urobit zajtra dalsi alebo pozajtra. Nieco tam je ale mne to pride ako kanalik