Môžem byť tehotná?

lussy12
28. máj 2019

Dobrý večer som tu nova a chcela by som sa spýtať snažíme sa s priateľom od októbra o bábätko lenže sa nám nedarilo mala som zistení urealplazmu ktorú som musela liečiť antibiotikami po ktorých som mala dostať Mršku ktorá však neprišla a už 12 dní mešká môže byť že som tehotná dnes som si robila test žiaľ bohu bol negatívny. Už 3 deň mam bolesti v maternici a vo vajecnikoch v krížoch už asi týždeň. Viete mi prosím Vás poradiť. Vopred ďakujem za každú odpoveď

karmela
28. máj 2019

@lussy12 skôr to bude tými atb a treba to preliecit a mat celibát počas liečby.A taktiež sa musí aj partner preliecit držím palce

lussy12
autor
28. máj 2019

@karmela už mm 2 týždne po liekoch a počas liekov sa liečil aj partner nespali sme počas liekov solu radšej pre istotu. Neviem co to môže byť

karmela
28. máj 2019

@lussy12 ak je testik negatívny môže ms meškať kvôli atb držím palce nech sa čím skôr zadarí

lussy12
autor
28. máj 2019

@karmela štvrtok alebo piatok idem k lekárovi pre istotu nech mi spraví vyšetrenie ďakujem dúfam ze sa zadari tak veľmi túžime po bábätku 🙂

majka64
28. máj 2019

@karmela držím palce ❤️

lussy12
autor
28. máj 2019

@majka64 ďakujem zlato😘❤️❤️❤️❤️

bambuliii
29. máj 2019

@lussy12 držím palce 😉

majka64
29. máj 2019

@lussy12 ❤️😘

rumba01
29. máj 2019

Budem ti moc drzakt palceky aby sa vam zadarilo. Aj keby sa stalo, ze to nebude hned teraz, tak netreba vesat hlavy, ono sa isto zadari. Posielam ti vela sil a pozitivneho myslenia

lussy12
autor
29. máj 2019

@rumba01 ďakujem už nebudem nato myslieť a ono to dúfam že príde 🙂

lussy12
autor
29. máj 2019

@bambuliii ďakujem 🙂

karmela
29. máj 2019

@lussy12 aj ster ti bral po dobrati liekov? Ono tá choroba tiež bráni k otehu ale už ako je vyliečena tak sa verím že rýchlo zadarí 😊

lussy12
autor
29. máj 2019

@karmela nebrali mi ster ešte lebo mi povedali ze musím dostať ms až potom na kontrolu lenže som ju nedostala

majka64
30. máj 2019

@lussy12 verím, že v roku 2020 kočikame potom sa aj ja pridám 😊😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre