Ahojte. Skor ako odpovede hladam nejaku oporu. Posledna menstruacia bola 16.1.-21.1. Potom nechraneny styk (prerusovana suloz) 2.2. O 3 dni na to, teda 21.DC som mala spinenie, ktore trvalo 3 dni. Uplne bez bolesti. Neviem, kedy mam ocakavat ms, kedze posledny polrok mam dost nepravidelny cyklus, ale priblizne v tychto dnoch. Mozem byt tehotna? Ak ano, momentalne by som bola v 5tt, ale memam ziadne priznaky - pocitujem vselijake pichanie v bokoch a vo vajecnikoch, ale nenahovaram si to? Test som si robila v priebehu dnesneho dna (31.DC), jednoznacne negativny. O babatko sa nepokusame, ale ak by sa postastilo, velmi sa potesime. Samozrejme, ak sa ms dlhsie nedostavi, bez ohladu na vysledok testu zajdem k lekarovi. Ale idem sa zblaaaznit z tej neistoty...
@ave17 tiez si myslim, zeby to bola velka nahodicka, zeby nieco uslo, a akurat prebielaha ovu... tak si ale lamem hlavu nad tym spinenim... to bolo dost silne, nechapem, co to mohlo byt :(
Dievcata mam ku vam prosbu uz 11 den mi meska menzes predvcerom som si robila test a bol negativny mozem byt tehotna? Sem tam mi pride nevolno a mala som pichanie a bolenie v podbrusku ako keby som mala dostat menzes ale nic. Co myslite?
@katka_slnjecko môj názor, možné je všetko, ale na 90% nie si tehotná, počkaj ešte dva dni a otestuj znovu.
@monika788 Nedá sa povedať jednoznačne, že nie, ale skôr nie. Jednoznačnú odpoveď ti dá len lekár. Ak ti meškajú 11 dní, asi by som to už riešila s lekárom, i keď v tejto dobe je to ťažké, lebo berú len bolestivé a akútne stavy (aspoň tá moja).
@natalienka12
@natalienka12 dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ste mali prerusovany styk, teda nešli ste naplno, test máš negatívny, tak asi tehotná nebudeš