Ahojte..s partnerom máme za každým nechránený sex..už nejaký ten čas mi býva zle, zrazu vidím rozmazané, bolia ma prsia len pri dotyku, zhnedli mi bradavky ..obyčajne ich mám ruzovo-hnede, celkom často chodím na wc, bolí ma hlava, včera a predvčerom mi bolo na grcanie no neskôr to zo mňa von🤔..baby čo myslíte?
@vanes332 prestaň sa sledovať, uži si sex s mužom len tak pre radosť a nemysli na to ako strašne už chceš, najlepší je 14 deň od začiatku menzes. Bradavky síce stmavnú ale neskôr, keď sa uhniezďuje vajíčko je to cca 2 týždne od styku, bolí to ako kŕče pri silnejšom menzese. Predávajú vitamíny baby plán v lekárni.
Možno si mala len jeden príznak a keď si si to spojila tak si si to už celé nahovorila. Najistejšie máš počkať do ms a potom uvidíš, keď bude meškať tak hneď urobiť test
Ďakujem za odpovede..len, že my sa nesnažíme vôbec o bábätko 🤔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vanes332 mozes, nemusis. Ja som mala vzdy taketo priznaky, ked som velmi chcela byt tehotna😄 ked som to prestala riesit, nic mi nebolo, a zrazu dve ciarky. Sprav si test