Dobry den. Meskal mi menzes 14 dni, spravila som si 2testy a vysledky boli negativne. 1den pred spustenim menstruacie sme mali s partnerom nechraneny styk (s pokusom otehotniet). Mozem byt tehotna?
Ked si dostala menzes tak nie. Ak ti stale mešká. Tak vhod k Dr.
@janka1008 mozne to moze byt, no ale ani nemusi. Ak si dostala menstruaciu, tak by si po nej ale behnut ku doktorovi a opytat sa na to. Zvykne by meskavat menstruacia ci toto bolo prvy krat?
@sandokanka36 posledne 2 roky mi nemeskal.
Ak ms potom prisla tak si myslim, ze nebudes tehotna, aj testy boli negativne
@janka1008 nechápem ako si môžeš myslieť že deň pred ms máš ovulaciu? Nechápem tomu
@blondina_1 nikto o ovulacii nic nehovoril, a otehotniet mozes aj ked ju nemas...
Ahojte snazilky. Mam nepravidelny cyklus tak 33-45 dni no mala sok aj dlhsie vynechanie... napriklad 50. Od decembra sa snazime. No a uz 14 dni ma velmi bolia prsia, menzes meska 16 dni. A krvaca mi z nosa a od vcera mam zafarbeny vytok ale ziadne kramy. Obcas ma aj pychne v brusku. Posledne 2 soboty som testovala ale neg. Chcem vediet mozem byt tehu ?? Ze by som otehotnela neskor ako v inom obdobi?? Lebo podla poslednej mens. Koniec feb som v osmom tyzdny co sa mi zda nelogicke. Viete poradit ?? Tiez mi je neskutocne teplo... aj bradavky sa mi zdaju vedcie .a tiez ine.... ps este som nebola tehu nikdy ... dakujem za rady 😉
Dobrý večer prajem prosim vás ovulácia je len po ms alebo aj pred ms
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nerozumiem, tak si nakoniec tu ms dostala alebo nie?