Môžem byť tehotná?

natasamaksinova
3. jan 2019

Dobrý deň.Chcela by som sa s Vami poradiť .
Stala sa nam taká vec s manželom.
16.12.2018 sme mali pohlavný styk a on sa do mňa urobil, ale 17.12.2018 mi začali plodné dni.
Menštruáciu som mala dostať 31.12.2018 a mala by som ju mať až do 5.1.2019.Ale ešte stale som ju nedostala. Testy som si robila už 3, ale stále len jedna čiarka. Mávam bolesti pod bruškom, bolia ma prsníky aj kríže. Nikdy v živote mi tak menštruácia nemeškala. Mohlo sa stať že som otehotnela?
Ďakujem za Vaše odpovede.

stary_ujco
3. jan 2019

@natasamaksinova mala si sex? Tak áno, môžeš...

silvia5252
3. jan 2019

@natasamaksinova Áno, môžeš byť pokojne tehotná ☺. Test niektorým ženám vyjde pozitívny skôr, iným neskôr a sú aj také prípady (je ich veľmi málo, ale sú aj také), kedy test neukazuje druhú čiarku aj napriek tehotenstvu. Držím palce, aby Ti to vyšlo tak, ako si to praješ 😊.

natasamaksinova
autor
3. jan 2019

Ďakujem Vám 🙂 ste veľmi zlaté 🙂
Takže s tym testom asi trošku počkam a cca o týždeň ho môžem skúsiť znovu? 🙂

maciatkoe
3. jan 2019

@natasamaksinova ak ti aj vcera a aj dnes vysli negativne testy, tehotna nie si. Uz od 11 dna po ovulacii by si mala 2 ciarky na teste. Teda aspon slaba by ta ciarka bola. A ty si podla teroretickych vypoctov 17 dni po ovulacii. To by si uz mala kolajnice na testoch.

mogaa
3. jan 2019

@natasamaksinova čo už riešiš či si tehotná....mešká ti 4-5 dní, to je ešte stále ok....stačí že si trošku prechladla alebo sa stresuješ a menzes sa o týždeň posunie.....rovnako ak by si bola tehotná, test ti to nemusí ešte ukázať....

lechtivka
3. jan 2019

my sme mali sex deň pred plodnosťou (20.9) ovulku mi pisalo 23.9.. test som si robila 3 dni pred dalšou Ms a bol duch 🙂 takže dnes je možné všetko🙂

titla
3. jan 2019

@natasamaksinova Môžeš byť tehotná a nemusíš. Mojej sestre ešte v 6tt vyšiel negatívny test, ale lekár na základe sona potvrdil tehotenstvo. Nestáva sa to často, ale stáva.
Rovnako môže byť že ti MS neprišla pod vplyvom stresu, choroby, dôvodom môže byť aj hormonálny výkyv, cysta... ale tehotná nie si. Počkaj ešte týždeň-dva, a ak MS nepríde a testy budú stále negatívne, tak je načase navštíviť lekára.

chcemradu
3. jan 2019

Kludne o dva tri dni sprav test a ked nic, tak zajdi na gyn, vezme krv a ked nic, pichne vyvolavacku. Drzim prsty, nech je, ako si prajes.

sajmoonka
3. jan 2019

Ano, mozes byt tehotna, aj ked test je zatial negativny. Skus ho zopakovat o par dni. 😉

natasamaksinova
autor
3. jan 2019

Ďakujem 🙂 . Máte skúsenosti aj s digitálnymi testami? Potvrdia skôr tehotenstvo ako tie obyčajne?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre