Ahojte žienky... Chcela by som sa vás opýtať snažíme sa o bábätko už rok
15 novembra som mala menštruáciu 19 mi končila.
Ovuláciu som mala 28.11. Cítim sa zle bolia ma prsia býva mi zle od žalúdka žalúdok pod bruchom mavam bolesti po chvíle prestane pichanie na maternici nikdy som predtým nič také nemala test si je robiť ešte zbytočne mám ešte 7 dní do menštruácie myslíte že by som už mohla cítiť nejaké príznaky alebo si to len namyslam? Viem že je to sprostá otázka a nemám sa koho iného opýtať a vas žien je tu viac tak ci ste nemala niektorá nejaké príznaky... Ďakujem za odpovede
@nevludna ved toto že žena nájde na sebe aj to čo nieje. Test nechcem ešte robiť lebo viem ze zbytočne vyhodené peniaze len ma zaujíma že či by som. Mohla cítiť tie príznaky už teraz. Ešte nemám ani jedno dieťa tak neviem si to z ničím porovnať a v mojom okolí nemám nikoho takého s kým by som sa mohla o tom porozprávať.. Ďakujem naozaj veľmi pekne za odpoveď 🙂
@kristina410 teoreticky ano... Vajicko putuje do maternice v priemere 6 dni a potom sa ne/uhniezdi... Az potom sa zacne vylucovat hcg a mozu zacat nevolnosti...
@kristina410 vies co mi sme sa snazili o babo 4 mes a na 5 mes som sa citila inac asi tyzden pred MS...mala som krce v podbrusku az som muza poslala do lekarne kupit tabletky na krce...no a 3 dni pred MS som si spravila test a bola slabulilinka ciarka...nebola som si ista ci tam vobec je..tak som pockala dalsie 2 dni a uz boli pekne dve ciarky...takze mozes citit zmeny uz skor😊 drzim palce...pockaj este aspon 4-5dni a daj vediet ako si dopadla😉
@anve no nakoniec som si robila teraz test a druha čiarka tam je ale veľmi slabučka voľným okom to je vidieť len sa musím nato za pozerať tak dúfam že to už vyjde :( a ešte sa chcem opýtať teba boleli ako prsia? 🙂 mňa len na dotyk bradaviek nemôžem si ich ani chytit ešte aj podprsenka mi vadí
@ikonica ďakujem krásne za odpoveď 🙂
@kristina410 gratulujem ;)
@ikonica ešte asi nieje k čomu nechcem si robiť nádeje :( len dúfam že to vyjde
@kristina410 prsia ani nie...a tie ma nebolia ani teraz a to som v 33tt😊...kazda ma ine priznaky,len podla mna ich mozes citit skor...cize podla mna,ked uz teraz tam mas slabu ciarku tak si myslim,ze si tehu...este sa zrob test o par dni pre istotu...ale mas krasny Mikulassky darcek pre muza😊
@kristina410 musis verit ze bude vsetko ok ;)
@anve dúfam že to už teraz vyjde. Chcela by som mu to oznámiť až na vianoce zatiaľ nechcem nič hovoriť lebo ma to bude trápiť. Už pomaly strácam nádej :/
@ikonica už čakám dlho nato bude dobre :D dúfam že sa už konečne zadarí 🙂
Odmeraj si bazalnu teplotu...u mňa som si tak potvrdila 3tehotenstva pred tým ako som spravila test. Nikdy som si ju nemeravala ale keď som cítila že môžem byť tehotná ráno som zmerala a ostávala nad 37stupnov 😉
@kristina410 ako rok som nemusela cakat,ale aj tie 4 mes pre mna boli nekonecne,ked sa nam nedarilo...cize ta upkne chapem ako sa citis...ale ja som to mojmu muzovu musela povedat hned,ked som si spravila druhy test na ktorom bola ciarka hrubsia...inac by som nevydrzala ani den,aby som mu to nepovedala😊
@m14m musí byť hneď ráno alebo stačí aj neskôr?... Tento týždeň mám nočnú takže to bude problém :/
@anve ja nechcem ešte vyvolávať paniku lebo keby mu to poviem tak sa zblázni od radosti už teraz pretože som za ten rok ešte mu nepovedala že si myslím ze to už konečne vyšlo lebo som si nedávala falošné nádeje len teraz sa cítim inak ale zas na druhej strane nechcem byť sklamaná :/ ja mam len prolaktin v hodnote 33 no mala som. Pred 2 mesiacmi u lekára som bola nech mi to vyšetrí ale nechal to na január len 😐 takže neviem či to kleslo alebo nie 🙂
@kristina410 malo by to byť ráno, hneď ako sa zobudíš, kým sa ešte nehybes. Lebo aj keď by si predtým išla na wc už by sa mohla zvysit. Ale ak mas nočnú skús keď sa vyspis. Telo bude oddýchnuté. Veď za to nič nedas. Vyskusaj, uvidíš. Prajem ti len pozitívne výsledky 🙂
@m14m ďakujem krásne vyskúšam 🙂
@kristina410 ahoj mna boleli hrozne prsia asi prve 3 mesiace vkuse.. ani dotknut som sa ich nemohla.. mala som hrozne krce v podbrusku a bola som stale unavena .. drzim palce aby vam to konecne vyslo 🙂
@simiqe ďakujem 🙂 no neviem či niečo z toho bude doktor mi robil crp asi pred 2 dňami a zistil nejakú bakeriu vraj to nie je nič vážne ale neviem 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Musis vyckat na MS, niektorym zenam ukazal tehotensky test aj skor, skus. A moc sa nesleduj, bo zbadas na sebe vsetky tehotenske priznaky...ako kazda zena, ktora chce dieta