Ahojte. S partnerom som mala nachránený sex s tým, že sme prestali a on vôbec neejakuloval. Asi 12 dní na to som dostala slabé krvácanie, ktoré trvalo 5 dní, ale nepodobalo sa na moju bežnú meštruáciu. Tú mam veľmi silnú a cyklus mám až 40 dňový. Teda to slabé krvácanie prišlo asi na 27. deň od poslednej menštruácie. Zašla som za gynekologičkou a tá ma vyšetrila a povedala, že je to asi ovulácia, keďže mi na sone videla folikul na vaječníku, a že mám počkať na 40. deň kedy sa dostaví moja bežná menštruácia. Odvtedy však pocitujem rôzne príznaky, ktoré si neviem vysvetliť. Je to hlavne časté nutkanie na močenie a únava. Bežne ma asi 2 týždne pred menzesom strašne bolia prsia a podbruško ale teraz všetky moje PMS príznaky vymizli. Dnes ráno som sa zobudila s oparom na perách a dostala som hnačku. Myslíte si, že je možné že som tehotná? To krvácanie mohlo byť spôsobené aj implantáciou vajíčka, ale podľa mňa na to trvalo príliš dlho. Ďakujem za názory 🙂.
Co tak test? To bude lepsie ako vestenie
Podla mna si chytila nejaky virus. Budes skor chora ako tehotna.
@adrigreen Nie si tehotná
Ahojte dievcata...date mi prosim nazor...menstruaciu som mala poslednu 27.6.2018
Cakam na menstruaciu a nic.robila som si asi 5 testov a nic.dnes som zasla k doktorovi urobil sono ze k tomu sa nevie vyjadrit.zobral mi krv a dnes pobede mi povedal ze vyslo negativne a pichol mi vyvolavacku. S tym ze ak som mala poslednych 10 dni sex tak to nie je iste. Sex bol. Boli ma brucho a je mi divne. Mam cakat 14 dni...menstruaciu mam v poslednom case nepravidelnu, a pri poslednej mi bolo takto zle.mam 40 dve deti a tretie nemozem mat v ziadnom pripade...
Dakujem !
@teta7 a my to odkial mame vediet ci si tehotna 😱? Si alebo nie si....neostava ti nic ine ako cakat
@hennyinnsbruck posmesky si nemusite robit...dakujem vam za odpoved
@teta7 to nebol posmesok... Kdeze... Je to tak proste. My to ozaj nevieme.. 5 bab napise ze mozes byt tehotna, a 5 ze nie... No vyber si... Treba vyckat ci pride ms popripade test skusit zase... 😊
Testy negat, krv negat.... Tehotenstvo vylucene... Aaaaale bolesti brucha, sex bol... Tazko povedat v tomto pripade... Tehotenstvo to moze aj nemusi byt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adrigreen sprav si test, odpoved na tvoju otazku ti tu nikto neda.