Môžem byť tak skoro po kyrete tehotná?

barbora8978
10. mar 2022

Ahojte baby som po kyrete 26.1... mrcha este neprišla a maly sme pohlavny styk s priateľom .... tento tyzden som si robila aj test lebo sa strašne bojim ... mam vytoky a včera rano aj dnes okolo 7 večer mam ružovy vytok teda trosku aj krvy aj krce ako by mam dostat už ... ale bojim sa či to neni uhnezdenie ... čo myslite ?

anjelicek26
10. mar 2022

Po kyrete by ste mali mat tri mesiace pauzu, aby sa maternica vedela znova zosilniet... a chraneny styk kvoli infekciam... ci si/nie si tehotna ti tu nikto nepovie... ale ak mas krce, vytoky, tak by si mala ist na gyndu ...

barbora8978
autor
10. mar 2022

@anjelicek26 idem pondelok :/

jaskolka
10. mar 2022

Po kyrere sa odporúča vynechať sex, až kým nepríde prvá menštruácia, v podstate šestonedelie,kvoli infekcii.
Zároveň 3 mesiace sú kvôli regenerácii maternice. To ti v nemocnici, alebo na kontrole po kyrere nepovedali? Jednoznačne navsteva lekára.

jaga18
10. mar 2022

Ja som dostala 4 týždne po kyrete ms. Hneď na to som bola na kontrole a Dr povedala, že sa môžme začať snažiť, že všetko je ok. Aj som hneď po prvej ms otehotnela a všetko bolo v poriadku.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre