Dobrý deň. 3 mesiace som užívala antikoncepciu vyradila som ju ale ten posledný mesiac tak v strede na 16 dc a na 19 dc som krvacala 3 dni. Ze vraj to nieje normálna MS ze len po antike. Antiku som uzivala preto lebo mám 4 cm miom v nutri v maternici, som aj po 2 cisárskych. Ale chceli sme bábo preto som vysadila tabletku. S priatelom sme boli spolu 3 krát. Minulý týždeň ma ale dosť bolelo v podbrusku tak som sla ku gynde. Povedala ze miom ma uz 5 cm. A v žiadnom prípade nesmiem otehotnieť že je to veľké riziko. MS neviem kedy mam dostať ani či som mala ovulaciu. A dnes z ranného moču mi vyšlo toto. Druhá foto je z testu správneho tiez dnes o 9:30 lebo som myslela ze je ten predtým chybný. Čo na to všetko hovoríte?? Ďakujem
zatial je to velmi slabucke, ci je to len kanalik, neviem. skus dalsie dni testovat
Podľa mňa si krvácala z myomu a test vyzerá negat
No ja to vidím ako negatívny test,
@gabca295 kanalik , nie
tak je neviem, keby vidim takyto test, skor si myslim ze nie som tehotna.
Ja som tie ciarky mala riadne ruzove a v limite. Vsetci mi uz isli gratulovat. A lacne tie testy nie su ani nahodou. Nechapem.
Ja som mala na tomto teste oresne rovnaku a bola som v tom .dalsie dva, jeden digitalny a jeden palickovy v ten isty den uz boli jasne
Ahoj, tak ja som pri tejto značke mala testy ako nevenka a nebola som tehotná, na další den som si kupila test inej značky a jasne negatívny …
@shania12345 ja som si dnes robila iný negatívny takže uvidím. Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mne sa nezda, ze by to bol pozitivny test 🙈