Ahoj/te idem si po radu vcera som mala dostat menstruaciu nedostala som tak som si rano urobila test prilozim vam foto zvacsite si a uvidite tam druhu ciarku menzes som dostala dnes poobede ale nie silny je mozne ze som tehotna podla testu?
ťažko povedať, ja som mala v deň meškajúcej menštruácie už oveľa jasnejšiu čiarku, aj keď zdá sa mi, že aj na tomto teste je daaka slabulinká. Kúpila by som si viac testov a spravila ich ešte iný deň ideálne ráno🙂
podla mna to skor mohlo byt biochemicke a toto je zostatkove HCG - zial casto sa to stava a zeny ani nevedia, velmi malo zien ma menstruaciu a je skutocne tehotnych (aj ked tu na MK to vyzera, ze kazda tretia, nie je to naozaj tak), urob si ob-den dalsi test a uvidis ci ciarka bude silniet - drzim paste 🤞🏻
Môžeš, ja som to mala podobne aj 2 dní po menstruacii slabé.
Moje nervy som blbá 🤦♀️ zle som napísala po menstruacii, som samozrejme myslela 2 dni po tom, ako som mala dostať menštruáciu, ktorú som nedostala😊
Skus test ráno, to ma lepšiu výpovednú hodnotu
@imanka69 tehotná niesi, skôr biochemické...
@christinka1 dufam ze nie! uz som to raz prezila a nechcela by som znova
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno, pravdepodobne si tehotná . Gratulujem