Spravila som si ovu test A hneď na ňom dve krásne ružové čiarky... Čo to je ?
Ja nechápem kto už len povedal že aj cez menzes nemôžeš otehotnieť?Samozrejme že môžeš byť tehotná,sú aj ženy ktoré aj menštruovali 2-3 mesiace a už boly tehotné....
Zaráža ma neiformovanosť v dnešnej dobe. Plodná môžeš byť KEDYKOĽVEK počas cyklu. Aj počas menštruácie, aj krátko za ňou, aj krátko pred, ... . Čudujem sa, že to nevieš
môžeš. Synčeka sme tiež splodili hneď po menzese. a pri obohoch tehu som v prvom trimesti 3 dni špinila.
ja som mala naposledy plodne dni 4 dni po ms cize podla mna mozes
Môžeš určite, ja som tak otehotnela teraz druhý krát 🙂
Mozes mat ovulaciu aj kratko resp.bezprostredne po MS. Je to pravdepodobnejsie, ak mavas dlhsiu MS a kratsie cykly. Ale ovulacia sa v cykle moze rozne posuvat, nechodi vzdy na rovnaky den. Naopak co sa nemeni, je pocet dni od ovulacie po dalsiu menstruaciu (tzv. lutealna faza). A plodne dni sa zacinaju uz pred ovulaciou - pretoze otehotniet sa da aj zo styku az tyzden pred ovulaciou - spermie si vedia par dni pockat. Preto jedine urcite neplodne obdobie je az po ovulacii (treba dva tri dni pockat) do menstruacie. Pred ovulaciou skor treba pocitat s plodnostou, samozrejme najvyssia je v dnoch tesne okolo nej. Viac najdes vysvetlene napr. na www.elep.sk alebo www.lpp.sk, to su stranky ktore sa zaoberaju metodami sledovania cyklu a prirodzenym planovanim rodicovstva.
ja si myslim ze mozes.. ja som tak teraz otehotnela..bud po kramoch alebo cez kramy..a mozno pred..ale menzes som mala.. a teraz som tehotna..
Ahojte žienky používal dakdo čaj alchemikum pomáha na plodnosť žien ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Okamžite na ďalší deň?Všetko je možné....