Ahojte, môže znamenať hnedý výtok týždeň po ovulácii uhniezdovanie? 🙈 Nikdy som takto zafarbený výtok nemala, všimla som si to vlastne len na papieri po utretí, teraz som dala pre istotu intimku, nech to odsledujem. Ďakujem 🍀
@stela567 ďakujem. A neviete čo by ten výtok mohol znamenať ak to teda nie je uhniezdenie? Nikdy som take niečo nemala..
Týždeň po oplodnení to celkom reálne je... oplodnené vajíčko putuje cca 5 dní do maternice, kde sa cca na 7. deň uhniezdi.
Časy , čo spomínala pani nado mnou sú nejaké veľmi dlhé. Čiže teoreticky by to mohlo byť uhniezdenie. Ale mne sa takto niekedy aj rozbieha menzes, že najprv mám len taký hnedý výtok, potom 2 dni nič a potom normalny menzes
@glade22 No snáď by to bola tá prvá možnosť 😀 Mne sa práveže nikdy takto, vždy na deň presne hneď krvácanie.. Ale veď meníme sa celý život, uvidíme. ďakujem 🙂
Držím palce!
@glade22 Ďakujem ❤
Áno. U mňa to bolo presne 8 dní po ovulácii. 2 dni na to mi ukázal test 2 čiarky. Držím ti palce.
@paulina291 A koľko Vám to trvalo prosím Vás? Bolo to také inteznívne špinenie, alebo aké to má byť?
Cca 24 hodín. Nebolo to intenzívne. U mňa to bol ako keby hnedý výtok. Nie priamo hnedá krv ako u začínajúcej MS. Bolo to slabučké.
@paulina291 Presne tak je to aj u mňa.. Tak skúsim testnúť o dva dni 🙈
Skús, to by mohlo veľmi slabučkú čiarku ukázať ak ide o uhniezďovanie. Jasné, že neskôr už budeš jasnejšie vidieť či je test pozit alebo nie, ale rozumiem, ak nevieš vydržať😄 potom napíš.
@paulina291 Doteraz ma to ani nenapadlo, zaprisahala som sa, že počkám do termínu MS, ale čo už 😅 Dám vedieť. Aký test si použila klasický či digi ?
Použila som Dr Max klasicky- za mňa veľmi spoľahlivé spolu aj s Livsane. Určite neodporúčam Pepino alebo Clear blue. Digi je menej citlivy, ten som si urobila prvý v deň očkávanej MS- vtedy vyšiel pozitivne.
Ahoj. Ako si dopadla?
@paulina291 ahoj, test negativny 😏 spinenie prestalo.. uvidíme či príde MS
Tak držim palce. Ak nie tento cyklus, tak budúci 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Moze, nemusí. Ale týždeň sa mi zdá malo. Oplodnenie trva tak 5-7 dni dokým blastocyt príde do maternice, potom sa 2 dni cca čaká na uhniezdenie. To trvá tak 5 dni.