Dnes som si robila test pretoze mi uz 10 dni meskaju… myslela som si ze je to tym ze kojim tak odvtedy si chodia ako chcu ale ukazali dva ciarky… s priatelom si davame velky pozor (a hlavne on )takze nerozumiem..jedine zeby sa stala chyba v metrixe? 🫣😀 moze test ukazat dve ciarky ale nemusi to byt tehotenstvo?
Nahraj fotku testu.
No zmýliť si sa mohla, žeby si si urobila ovulačný test miesto tehotenského. Ako jedna moja známa, a krvopotne má presvedčovala že je v tom..
ak myslíš pod pojmom “velke dávanie si pozor” prerušovanu sulož tak áno môžeš byť tehotná.
Take “chyby v matrixe” by tu chcelo zažiť veľa z nás 😁
zalezio od toho,a ke 2 ciarky.,
casto sa tu objavuju testy, s duchmi, ktoe bud vidno len nazivo, pripadne aj my tu cez net, ale fakt len vlemi slabucko a v mnohych pripadoch sa o tehu nejedna.
no ak su jasne 2 ciarky, tak je to na povazenie
Btw, volá sa to False Positive:
https://www.healthline.com/health/pregnancy/fal...
Ak dávame si pozor znamená žiadna antikoncepcia tak samozrejme môžeš byť tehotná. A s pozitívnym testom dosť pravdepodobné.
áno 🙂 mne sa to osobne stalo 🙂
@pabla99 bohuzial som amater v tomto neviem dat sem foto lebo nechce mi ist ale su bohuzial ziadny duch tam nieje su obe cervene ciarky .. 😀 tak asi zajdem ku gyn do istoty lebo stale tomu nemozem uverit🙈
Tak stačí,keď mu raz ubehlo...
No ak sú jasné čiarky asi si bárs pozor nedával respektíve stačí málo, gratulujem teš sa nie každý to tak má. Zvládnete
Nemali ste ochranu, dve viditeľné čiarky, čo to asi tak bude?
Neviem ako si davate pozor, ale ak iba prerusovany styk, tak to ziadna chyba matrixu nebude, skor ako hovori Rytmus ( nevytiahol som ) 😀, teda ne vcas..
Mna gyn upozornil, ze u mna ihned po 6 tyzdnoch videl velku sancu na plodnost ( hoci menzes som vyse roka nemala). Uz si mydlil ruky ako zas zarobi 160eur mesacne 😂
Blahozelam, dietky sa spolu casom pekne vyhraju, pekne tehotenstvo a materstvo prajem 😁.
mali ste sex, nepoužívate ochranu, meškajú ti 10 dní, máš dve čiary na teste... sprav si druhý test, ale je vysoko pravdepodobné, že si normálne tehotná
Keby Ti nemeskali dlhsie tak nepoviem
Ale meskaju Ti, mas pozitivny test... tak ?
Co je to davat si pozor ?
To znamena ziadna ochrana ze?
Mohlo ísť kľudne o kvapôčky lásky 😁alebo jednoducho ušlo..
No ak su dve ani su to duchovia si tehotna, uz len to 10dnove meškanie ms tomu naznačuje 😊 gratulujem
@lienka.7 ano kojim a menzes dostavam uz po 5m ,len je dost nepravidelny odvtedy ..
Podla mna chystaj kocik zase, teda asi skor dokupis adapter 😀 Toto sa pri kojeni stava
Buď tt alebo myom treba ísť ku gyn
Aj pri hormonalnom nadore moze byt pozitivny tehu test...ale z toho co pises, si skor normalne tehotna...
Ja neviem preco si zeny stale myslia ze ked kojim neotehotnie. To taku blud ze konec. Zajdite si na gyndu urcite ste tehotna🤌
@stellarstar ja mam myom a nikdy mi test nevysiel pozotivny az ked som bola realne tehotna co som.
@marticka92 nikde som nepovedala ze ked kojim nemozem otehotniet viem o tom velmi dobre…
Halo
Pomoc
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak možné to je, veď tie testy nie sú stopercentné, preto sa chodí ku gynekológovi to potvrdiť... ale asi si tehotná 🙂 blahoželám 🙂