Môže to už byť?

erika1988
26. aug 2013

Ahojte, chcem sa len spytat na vase nazory...
Mam uz za sebou dve neuspesne tehotenstva a tento cyklus mi lekar dal od 5 dna 2x denne Clostilbegyt na 5dni. Teraz od 16. dna si mam pichat dnes v stredu a piatok po dva Pregnyle plus od dnes zacinam brat 2krat denne Duphaston a Estrofem. S partnerom sme mali na 11 a 14 DC nechraneny styk... A od dnes (16.den cyklu) tak ako pri predchadzajucich tehu som sa pri obycajnych cinnostiach hrozne zadychala a som zase dost unavena. Moze to uz byt tehu alebo to maju na svedomi tie lieky?

vavrenka
26. aug 2013

@erika1988 a vies, kedy si mala ovulaciu? to je smerodajne 😉

erika1988
autor
26. aug 2013

Ano 14 den cyklu. Ved to... A dnes mam 16 DC a zda sa mi to skoro aby som mala nejake priznaky... Jedine ak by sa nam to podarili na ten 11 den.

ematko29
26. aug 2013

@erika1988 to určite majú na svedomí lieky.Ale môžeš byť aj tehu,viem,že je to ťažké ale musíš vydržať ešte.držím palce 🙂

erika1988
autor
26. aug 2013

ematko29 ved to.... Treba cakat este (a to je to najtazsie asi)... Ale praveze aj tie predchadzajuce tehu som bola velmi skoro a stale a prakticky aj z nicoho zadychana...

ematko29
26. aug 2013

@erika1988 Ale brala si tie lieky aj pri predchádzajucom tehu?ak ano tak stopro to je z liekov,ved je to zaberák ,ja som brala len klostilbegit abola som hotová 😀

stellamaris
26. aug 2013

@erika1988 ja sa zadycham aj pri otoceni v posteli a nie som tehu 😀 to skor tie hormony,co beries,ta unavuju....

erika1988
autor
26. aug 2013

Praveze pred tym som nebrala lieky... No teraz som ako chodiaci hormon. A inokedy nie som pomaly z nicoho zadychana. Mam dost dobru kondicku 🙂 Tak uvidime aspon tak za tyzden. Ale tak moooooc by som si to zelala 😉

rybka1985
27. aug 2013

ak sa nemylim,tak pregnyl sa dava na uvolnenie vajicka-cize ak si ho mas pichnut len teraz,tak ovu podla mna este nebola, aj ked ja uz si nie som nicim ista 🙂 ja som mala napriklad ovu 17.8. -potvrdene folikulometriou aj hlienom, no a tyzden nato znovu hliem ako pri ovu len redsi-moje telo uz asi nevie co ma robit :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre