Ahojte, chcem sa len spytat na vase nazory...
Mam uz za sebou dve neuspesne tehotenstva a tento cyklus mi lekar dal od 5 dna 2x denne Clostilbegyt na 5dni. Teraz od 16. dna si mam pichat dnes v stredu a piatok po dva Pregnyle plus od dnes zacinam brat 2krat denne Duphaston a Estrofem. S partnerom sme mali na 11 a 14 DC nechraneny styk... A od dnes (16.den cyklu) tak ako pri predchadzajucich tehu som sa pri obycajnych cinnostiach hrozne zadychala a som zase dost unavena. Moze to uz byt tehu alebo to maju na svedomi tie lieky?
Ano 14 den cyklu. Ved to... A dnes mam 16 DC a zda sa mi to skoro aby som mala nejake priznaky... Jedine ak by sa nam to podarili na ten 11 den.
ematko29 ved to.... Treba cakat este (a to je to najtazsie asi)... Ale praveze aj tie predchadzajuce tehu som bola velmi skoro a stale a prakticky aj z nicoho zadychana...
@erika1988 ja sa zadycham aj pri otoceni v posteli a nie som tehu 😀 to skor tie hormony,co beries,ta unavuju....
Praveze pred tym som nebrala lieky... No teraz som ako chodiaci hormon. A inokedy nie som pomaly z nicoho zadychana. Mam dost dobru kondicku 🙂 Tak uvidime aspon tak za tyzden. Ale tak moooooc by som si to zelala 😉
ak sa nemylim,tak pregnyl sa dava na uvolnenie vajicka-cize ak si ho mas pichnut len teraz,tak ovu podla mna este nebola, aj ked ja uz si nie som nicim ista 🙂 ja som mala napriklad ovu 17.8. -potvrdene folikulometriou aj hlienom, no a tyzden nato znovu hliem ako pri ovu len redsi-moje telo uz asi nevie co ma robit :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@erika1988 a vies, kedy si mala ovulaciu? to je smerodajne 😉