Môže to byť uhniezďovanie?

evinkakub
22. mar 2021

Kočky.... 15-17.3. som mala ovuláciu. S manželom sme mali pohlavný styk všetky tri dni.... Od včera ma nonstop pichá na ľavom vaječníku. Kým sa dostanem na gyndu, bude to až v stredu najskôr, je tam teraz všetko na objednávku kvôli covidu. Môže to byť prechladnutie? Cysta? Alebo uhniezdovanie? Je to cca 6 dní od ovulácie.

zuzkalujza
22. mar 2021

Ťažko povedať, môže aj nemusí. Ak je to cysta, doktor na sone uvidí, ak to bolo začínajúce tehu ukáže až čas, prípadne si daj skontrolovať krv na HCG.

miirka123
22. mar 2021

@evinkakub môže to byt uhniezdenie ale pockala by som ešte pár dni do ms, keby si teraz šla na gyndu tehu ti môžu potvrdiť iba z krvy podľa hcg a to teraz ešte asi nebude veľmi vysoké podľa mna gynekológ tiež vyčká či sa dostaví ms alebo nie

zlatica99
22. mar 2021

Ako napísala Zuzka, môže to byť aj jedno aj druhé. Ak pôjdeš k doktorovi a bude to cysta, tak ti na to príde. Ak to bolo uhniezďovanie, tak to sa až časom ukáže, lebo teraz je príliš skoro a doktor ešte nič nebude vidieť.

evinkakub
autor
22. mar 2021

Vďaka baby, viem, že tehotenstvo by ešte nevidel, len dúfam, že to nie je tá cysta

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre