Dva dni dozadu sme mali pohl.styk s mužom a stala sa zrejme nehoda. Mala som ale po ovulacii ( nemala som uz žiadny výtok tak usudzujem ze uz bolo po nej) .. mam ale 12 dni do ms a dnes , čiže 3. den po styku som mala jemné cerveno hnedé spinenie a plus bolestí podbruška ako pred ms,dokonca akoby taky pocit tepla a pálenia v podbrušku-co je novinka a taky pocit som este nemala)
Začínam si namyslat, či nemôže ísť p uhniezdenie? Ms mam pravidelnú.. a prednedávnom som bola na gyn. A všetko som mala v poriadku...som z toho zaskočená.. deti už máme.. ďalšie by sme prijali,ale nejak sa mi nechce veriť,ze by sa to takto zadarilo.. môže takto prebiehať uhniezdenie?
2 dni po styku určite nie uhniezdenie. Najskôr 5, ale skôr 7-10 dni po.
@bambulka711 aha,to som nevedela. Tak potom ma napadlo ešte ci nemohlo ísť o nejaké poranenie počas styku a teraz sa prejavilo. Lebo toto sa mi bezne nestáva
Mohlo to byť hocičo, niekto máva špinenie napríklad po ovulácii - v dôsledku prasknutia folikulu a hormonálneho výkyvu. Ak nemeriaš a nerobíš testy, ťažko povedať, kedy bola ovulácia. Poranenie by sa podľa mňa prejavilo hneď, nie o 2 dni.
@bambulka711 ale môžu byt pri tom aj takéto bolestí a tlaky? Som z toho prekvapená a prvé co ma napadlo ze ide o uhniezdenie.. keďže muz si je istý ze mu ,, ušlo,, .. a nechali sme to tak,ze uvidíme. Ostáva len čakať. Nemávam taketo spinenia počas a po ovulacii tak to bude asi nejaká dosť blbá náhoda
Ja mávam bolesti a tlaky práve pred ovuláciou, keď je už folikul veľký a potom aj keď praskne 🙂 uhniezdenie sa nedeje skôr ako 5 deň a aj to je skôr výnimočné...
@bambulka711 práveže toto mavam aj ja a mala som to aj teraz,aj s vytokom ako každý cyklus. Myslim si teda, ze ovulacia pekne prebehla a styk sme mali asi dva dni po jej ukončení. Preto toto nechápem ,preco mam zas bolesti a spinenie
Možno neprebehla a prebehne teraz, telo nie je stroj. Začni merať bazálnu teplotu a dostaneš odpovede 🙂
Tak rýchlo sa vôbec neuhniezdí a v den styku vôbec nemusí dôjsť stretnutiu spermie s oozytom. Takže to bude bud ovulacia alebo poranenie počas sexu
A dodám na gyn si určite nebola ale u gyn môže byť
@stellarstar
@stellarstar na gyn môže znamenat aj na gynekologii... Však. ?
No snáď máte pravdu. Uvidim o pár dní,neviem prečo som si myslela ze uhniezdenie nastáva tak skoro 🙈
Stačí naštudovať ako funguje oplodnenie a potom pochopíš. Neviem koľko máš rokov ale keď už máte deti tak by si mala vedieť ako to ca funguje
@stellarstar zas sa ide poučovať? Dvihla si si ego ? 😘
Jasne 💪
Myslím ze by to bolo skoro na uhnezdovanie.
@petka2016 uz som si o tom študovala, asi hej.. kto vie co to bolo a prečo. Mam hnedý slabucky výtok aj dnes, ale inak uz bez bolestí tak uvidím co z toho bude.
Inak som si pozerala starý kalendár ked som otehotnela a tam som UŽ týždeň po nechránenom styku uz mala prvé príznaky (prsia a hlava a výtok biely )a na ďalší týždeň pozitívny test. Ale Vtedy sme zrejme trafili plodné dni
Každopádne držím palce aby to dopadlo ako so želaš
@petka2016 ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.