mam eše jednu otazočku baby
MS mi skoncila 13.09 potom zacala ovulacia , na plodne dny sme mali nechraneny styk 16 styk 17 vysoka sanca,, ,.mam hnedy vytok a ruzovy, 😏
@janetinka27 mala som ju dlho lebo mala som iniekciu na 3 mes zeby som nebola tehotna iniekcia skončila medzi 28 ,08 do 4,09 potom prišiel menzes a mala som ho dlho plodne dni som robila testamy😏 tak neviem
@darling240 aha, tak potom neviem, uvidis sama o par dni na teste🙂
@janetinka27 ani je to take divne velmy 🙂
@darling240 no boli tam nejake zasahy, ta injekcia. a ovulacne testy su tuez orientacne, bo len zachytavaju stupajuci LH, ale ten hormon musi vystupat ovela ovela vyssie,aby k ovulacii aj doslo. ale teda aspon vies,ze v tych dnoch LH siel hore.tak uz len dufat,ze ovulacia naozaj bola, ze folikul naozaj praskol. a ze sa vajicko nechalo oplodnit a aj uhniezdilo 🙂 je tam vela dufania, drzim palce🙂
@janetinka27 ano objednala som si test 6 dni pred menstruaciou ukaze ci som alebo nie uvidime no dakujem dam vediet
@janetinka27 ahoj dnes mi došiel menzes 😏😏😏 o 5 dni skvôr zase sklamanie☹️
@darling240 nepadaj na duchu 😘 vsetko pride, len to chce svoj cas 🙂
@janetinka27 presne dakujem❤️❤️
nechcem otvarat novu diskusiu tak ako som pisala na plodne dni styk potom špinenie ružove hnede potom trochu krv som si myslela ze došiel menzes ale nic o dva dni mam menzes dostat a testy su negativ bolesty v podbrusku pichanie . 😏mal niekto stym skusenosty?čo to môže znamenat ☹️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@darling240 ahoj, mala si tak kratko po ms ovulaciu? mas ju odsledovanu? moze to byt uhniezdovanie, ale nemusi