Môže to byť uhniezdenie?

darling240
25. sep 2021

mam eše jednu otazočku baby
MS mi skoncila 13.09 potom zacala ovulacia , na plodne dny sme mali nechraneny styk 16 styk 17 vysoka sanca,, ,.mam hnedy vytok a ruzovy, 😏

janetinka27
25. sep 2021

@darling240 ahoj, mala si tak kratko po ms ovulaciu? mas ju odsledovanu? moze to byt uhniezdovanie, ale nemusi

darling240
autor
25. sep 2021

@janetinka27 mala som ju dlho lebo mala som iniekciu na 3 mes zeby som nebola tehotna iniekcia skončila medzi 28 ,08 do 4,09 potom prišiel menzes a mala som ho dlho plodne dni som robila testamy😏 tak neviem

janetinka27
25. sep 2021

@darling240 aha, tak potom neviem, uvidis sama o par dni na teste🙂

darling240
autor
25. sep 2021

@janetinka27 ani je to take divne velmy 🙂

janetinka27
25. sep 2021

@darling240 no boli tam nejake zasahy, ta injekcia. a ovulacne testy su tuez orientacne, bo len zachytavaju stupajuci LH, ale ten hormon musi vystupat ovela ovela vyssie,aby k ovulacii aj doslo. ale teda aspon vies,ze v tych dnoch LH siel hore.tak uz len dufat,ze ovulacia naozaj bola, ze folikul naozaj praskol. a ze sa vajicko nechalo oplodnit a aj uhniezdilo 🙂 je tam vela dufania, drzim palce🙂

darling240
autor
25. sep 2021

@janetinka27 ano objednala som si test 6 dni pred menstruaciou ukaze ci som alebo nie uvidime no dakujem dam vediet

darling240
autor
28. sep 2021

@janetinka27 ahoj dnes mi došiel menzes 😏😏😏 o 5 dni skvôr zase sklamanie☹️

janetinka27
28. sep 2021

@darling240 nepadaj na duchu 😘 vsetko pride, len to chce svoj cas 🙂

darling240
autor
28. sep 2021

@janetinka27 presne dakujem❤️❤️

darling240
autor
1. okt 2021

nechcem otvarat novu diskusiu tak ako som pisala na plodne dni styk potom špinenie ružove hnede potom trochu krv som si myslela ze došiel menzes ale nic o dva dni mam menzes dostat a testy su negativ bolesty v podbrusku pichanie . 😏mal niekto stym skusenosty?čo to môže znamenat ☹️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre