caute kocky mrcha mi meska test negativny len sem tam blbo od zalutka a citlive bradavky mam brusko jak balonik
@blanka12 ahoj..zaleží na tom,koľko dní ubehlo od oplodnenia....ak si si aj robila test, a ukázal že nie si, urob si ho za pár dni tak päťalebo aj šesť, lebo niekedy sa tvorí málo hormónov, ktoré test zachytáva a ukazuje že si tehotná...ja ked som si ho robila, bola som tehotná už 7týždňov a druhú paličku som mala len veľmi slabunko zafarbenú tak som išla radšej k doktorovy a ten mi to potvrdil. 🙂 tak veľa šťastia😀
Ja si myslim,ze vacsina testov uz v den meskania ukaze aspon slabu ciarku.Neviem,mne ukazalo 10 dni pred ms uz,takze ja som nejaky cudny pripad.Treba ist k lekarovi,moze to byt vela dovodov preco meska,nielen tehotenstvo
Prajem prijemny vecer,
chcela by som sa spytat, ako dlho by som mala pockat na tehotensky test a ci je vlastne opodstatnene si ho robit. S priatelom praktizujeme prerusovanu suloz ( dobre viem,ze je tu iste percento moznosti otehotnenia, comu by sme sa vlastne ani nebranili). Minuly mesiac som dostala menzes asi o 10 dni skor, co u mna nie je zvykom, praveze naopak, kazde š mesiace mi meska, no nikdy nepride skor. tento mesiac je to den, co mi to meska, prsia mam dnom co dnom vacsie( no nebolia, co pred menzesom bolo u mna pravidlom) a dvakrat sa mi stalo, ze mi zostalo pri jedle zle, no nezvracala som a o par hodin som jedla uz bez problemov. no najviac,co ma nici, je nehorazna ospalost, vcera som zaspala o desiatej vecer a vstala rano o pol osmej nie a nie vstat a to zvycajne vstavam maximalne o pol siedmej rano a normalne fungujem. Neviem ci mam utekat k lekarovi s tym, ze mam nejakeho bacila v sebe,alebo utekat do lekarne po test. Myslite si ze je opodstatnene si kupit test a hlavne kolko dni po vynechani by mi malo ukaz, ze som tehotna.
baby pomozte poradte...je podla vypoctov byt mozne ak od marca som neni sex aktivna 8marca som dojedla poslednu anti tabletku par dni nato perioda no mam divny pocit v podbrusku akoby stipkanie testy mi dodnes vychadzaju negativneno mam s toho stress prosim xxx
@sjuz hej, pojdem zajtra kupit, chcela som ist aj dnes, ale bola som tak "otapena", ze som nedokazala poriadne vyjst z postele, esteze mam pohyblivu pracovnu dobu a mohla som dnes len lenosit, ale zajtra, uz budem musiet zarezavat, tak cestou zbehnem aj do tej lekarne. len som si nebola ista, ci to tak skoro moze ukazat, lebo co poznam z rozpravania, vraj este tie dva dni+ i - su v norme,tak som si nebola ista, ci by sa na test dalo spolahnut. Ale vobec sa necitim na to, zeby ms mala prist, vzdy mam bolesti v prsiach a v podbrusku ateraz nic, obsas len mierne pichnutie v podbrusku a prsia vobec nebolia, len su akesi velke v porovnani s normalom a bradavky ma strasne svrbia, tak uvidim 😉
@majka35 to vôbec nie je pravda..mne bývalo aj pri MS...tiež tak zvláštne blbo..a po 2 týždňoch som až dostala.. úplne inak býva zle pri MS a pri tehotenstve...aspoň u mňa je to rozdiel..aj bruško..aj prsia sú iné...
@lilianna17 vážne 😕 😕 😕 😕
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ked ti je blbo od "zalutka" si určite tehotna