Ahojte som 4 dni pred ms a včera som bola 3x na veľkej potrebe a dnes 2x čo je u mňa divné, lebo mávam s tým problem a chodím tak raz za 2 dni , niekedy za 3 . Stolica nebola riedka , skôr kašovitá, čiže to je ok, ale to ako často chodím. Nemám ani žiadne pms , vždy bývam vyhádzaná nervôzna týždeň pred a teraz nič. Jedlo jeme stále to isté dokola kvôli malej, stále varím 4 jedlá dokola a aj jeme to isté všetci. A malá ani muž nemajú žiadne tažkosti s trávením. Ja som mala mierne kŕče, ale inač nic. Mali ste to niektorá takto ? Je mi to divné, proste u mňa neobvyklé
Uvidis ci ti budu meskat, potom sprav test a pre istotu chod aj k zenskemu, nie vzdy test ukaze spravne, z krvi ti skor zistia. No presne toto co pises moze byt len PMS 🙂
Najskôr to bude nejaká diétna chyba a nie tehotenstvom, taketo podobne príznaky sa prevajuju o trosku neskor neskôr
Alebo kľudne aj viroza je toho plno
Ak by to bolo z tehotenstva už by ti test ukázal pozitivitu. Tie príznaky môžu byť aj oms, dokonca každý mesiac môžu byť iné ale môže to byť aj začínajúce tehu
viroza? Nejaka nie najcerstvejsia potravina? Nevypila si viac kavy a pod? Moznosti je viacero ale podla mna tehu asi nie, ale ved uvidis o par dni.
Viroza na určenie TT je test
Preco za takymito blbostami vidite hned tehotenstvo?
Je to viróza, na urcenie tehotenstva je test a neskor lekar
Tak sa ti pohli trojdnove creva konecne 🤷♀️
Podľa mňa to je sračka
Gratulujem to vyzerá nadejne
Tak ono niekedy treba spraviť test skôr, ako napísať priznaky, lebo ozaj to prišlo ako viroza a nie ako tehotenstvo .. ale gratulujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Uvidis ci pride ms za 4 dni a ak nie, potom si sprav test.
Vsetko ostatne je hadanie. A tieto priznaky mozes mat pri x zalezitostiach, nielen tehotenstve.