Môže to byť tehotenstvo?

16. sep 2023

Začnem hneď s tým že áno viem že odpoveď mi dá len test 😊
Chcem sa len trosku vykecat, mozno ak s tym mate niektora skusenost alebo zazili ste nieco podobne. Na 26 a 27dc som si robila tehu test a vysiel negativne. 28dc som mala na nohavickych ruzovu skvrnu . Odvtedy mam svetlozlty hlien - nic ma nepali, nesvrbi. Dnes som 31dc menzes nikde, pobolievaju ma prsia co nezvyknu ale od vcera ma aj dost boli podbrusko a som dost precitlivena . Myslite ze sa rozbehne menzes alebo by som este predsa len mala skusit test 😊

autor
16. sep 2023

Ese ma zvykne tak dole nizko v podbrusku obcas pichat akokeby ihlou tak jemnucko

deti95060810
16. sep 2023

test... kvôli tej škvrne by to mohlo výjsť... 😉
teda ak si to praješ.

lucka010522
16. sep 2023

Ahoj som na tom rovnako. Mám 2 dni do MS, pred 4dnami jemnucko ružový výtok. Záha ma pali, prsia citlivejšie, unavená som a včera a dnes ráno mi bolo zle od žalúdka. Test som ešte nerobila, idem na to v pondelok. Skus o dva dni testovať ešte. Držím palce 🙂.

stellarstar
16. sep 2023

Test tehotenský poznáš? Lebo moja 🔮 nevie na 100% povedať či si alebo nie si v tom

autor
16. sep 2023

@stellarstar citaj prvu vetu 🙄

stellarstar
16. sep 2023

Tsk na čo čakáš? My tu do teba nevidíme a odpoveď ti dá jedine test

zuza265
16. sep 2023

Moze/nemusi🙂 naozaj ti na to odpovie len ten test. Je velmi vela moznosti🤗

autor
16. sep 2023

@stellarstar nepochopila si pointu diskusie 😊nevadi

stellarstar
16. sep 2023

Choď si radšej kúpiť test

pabla99
16. sep 2023

Nenapisala si napr. take informácie že aký máš dlhy cyklus, a kedy cca si mala ovulaciu. Mohlo to byť implantačne špinenie (ružove)aj moja známa ho mala a bola v tom. Pokiaľ už MS mešká alebo si už v deň očakávanej MS, test by som spravila aj keď to sú počuť nechcela.

autor
17. sep 2023

@lucka010522 drzim palce 😊

sense
17. sep 2023

Odpoveď ti dá len test.... MS sa rozbehnúť môže aj nemusí. Vieš kedy si mala ovuláciu a akú dlhú máš LF

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre