Ahojte baby. Je možné byť tehotna ale negativny test cca v 12tt?? Pride mi to nereálne lebo kazdy mesiac menštruáciu mam skoro na den presne -+1den. Ale mam divný pocit. Strasne som nafúknutá bolesti občas pri vaječníku. Zjem jedno jedlo a je mi zle. No najme som kazdy den extremne unavena ale tak ze pomaly ani fungovať neviem. Viem ze je to asi totálna hlúposť ale tie “príznaky” si nezamýšľam urcite.
Tehotná nebudeš, tieto priznsky môžeš mať kvôli nejakým tráviacim problémom, pripadne môžu byť gynekologickeho pôvodu, ale nie z tehotenstva, ale napríklad cysta. Alebo ako píše vyššie, aj psychika môže byť dôvod,stres, nervozita, to vserko sa podpíše na organizme.
Veď reálne - menzes ti nemeska, test je negatívny. Prečo ti aj tak napadlo práve tehotenstvo?
Nie, tehotna nie si. Hladaj pricinu inde
Nebudeš tehotná,osobne mám takéto problémy a bola by som tehu približne 10 rokov.
Urcite nie. V tak pokrocilom stadiu by ti bud vysiel pozitivny test, alebo by Ti vynechala menstruacia. To ze ti je zle po jedle radsej ries u gastroenterologa, tam bude nejaky problem
@sunshine_18 mam v pláne ist v pondelok. Nepotrebujem objednanie 🙂 dakujem
@jaskolka lebo som pocula aj take pripady a po dopísaní mojho príspevku som nasla aj tu konverzácie o tom ze boli zeny tehotné a menštruáciu mali a negatívne testy a zrazu boli v 5-7 mesiaci
Tak potom uz Ti zostava len navsteva gynekologa. Ten ti to naisto potvrdi alebo vyvrati.
Je to nezmysel. Áno, žena môže na začiatku ešte krvácať, ale to nie je menštruačné krvácanie, ako také. Obvykle je aj slabšie, pripadne špinenie iba. A nakoľko tu sledujem príspevky, fakt neviem si predstaviť ze by nejaká žena normálne, skutočne normálne pravidelne klasický krvácala, mala negatívne testy a bum, odrazu zisti ze je v 7 mesiaci. Jednoducho rovnica príznaky - rastúce hcg - pozitívny test
Čiže za mňa nie, nie si tehotná, aj keď si to zrejme veľmi praješ.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na 99,99% niesi tehotna ale uprimne zatial co si pisala tento prispevok si sa mohla objednat ku svojej gynekologicke na vysetrenie ? To ze ti je zle po kazdom jedle moze byt skor celiakia ,intolerancie, vredy v zaludku .. psychika .. fakt pisem to v dobrom radsej zbehni na gyndu lebo sa budes len pozorovat a skodit sama sebe 😃