Ahojte. Stalo sa vám niekedy niečo podobne?
Ráno som si urobila tehotenský test. 5 min som pockala bol negatívny. Nechala som ho v taške a išla naspäť k deťom keďže som učiteľka 😀 brala som že je negatívny tak nič z toho. Prišla som z roboty išla som vyhodiť veci z tašky a zrazu na teste veľké dve čiarky! Môže to byt falošne pozitívne? Ďakujem.
Tak ten test je jasne pozitivny podla mna... skus zajtra rano dalsi.
Test by sa nemal vyhodnocovat po casovom limite. Takze tento vysledok by som nebrala ako smerodajny a urobila by som si novy test, ktory sa odcita normalne v limite.
Skus este jeden.
Ale v pribalovom letaku pise, ze po casovom limite aa toto presne moze stat.
Mala som tak isto. Hodila som ho do kosa, ked som nasledne isla nieco vyhodit, tak som si vsimla, ze su tam 2. Pockala som den-dva a dalsi test uz bol pekny aj v limite. Podla mna z toho nieco bude :=
Podla mna je ta ciarka velmi tmava nato, aby to bol len duch po casovom limite. Das nam vediet ako si dopadla? Som zvedava
@bm_ ani mne to uz nepride ako duch k lekarovi sa chystam bud tyzden urcite dam vediet🙂
@domkaw Toto bude babo ❤️
@marticka92 ja som sa pytala autorky temy:D ale ty tam mas tiez podla mna uplne okej dve ciarky
@drahomirrra nechcem mať zbytočnú nádej ale. Verím žeby to tak mohlo byt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ved daj fotku... ak su ruzove, byvaju prave, ale tie by ti nabehli aj do tych par minut, ked vravis, ze su silne...to nejako nesedi...