Môže to byť tehotenstvo?

domkaw
28. jún 2023

Ahojte. Stalo sa vám niekedy niečo podobne?
Ráno som si urobila tehotenský test. 5 min som pockala bol negatívny. Nechala som ho v taške a išla naspäť k deťom keďže som učiteľka 😀 brala som že je negatívny tak nič z toho. Prišla som z roboty išla som vyhodiť veci z tašky a zrazu na teste veľké dve čiarky! Môže to byt falošne pozitívne? Ďakujem.

anjelicek26
28. jún 2023

Ved daj fotku... ak su ruzove, byvaju prave, ale tie by ti nabehli aj do tych par minut, ked vravis, ze su silne...to nejako nesedi...

domkaw
autor
28. jún 2023
ailiba
28. jún 2023

@domkaw to je zvlastne... Ze v casovom limite nic a potom riadne ciary. Mozno tam bolo zle svetlo prvy krat? Urcite by som radsej skusila druhy test..
Zajtra otestuj a budes vidiet.

domkaw
autor
28. jún 2023

@ailiba mne to príde tiež veľmi divne a ostala som veľmi zaskočená

anjelicek26
28. jún 2023

Tak ten test je jasne pozitivny podla mna... skus zajtra rano dalsi.

ailiba
28. jún 2023

@domkaw chapem... Ani ja som este nic take nepocula. No, aj test moze byt chybny... Cokolvek. Radsej urobit dalsi a bude to jasnejsie...

ailiba
28. jún 2023

@domkaw tak podla mna je pozitivny... Ale skus radsej este rano

diewcatqoo
28. jún 2023

Test by sa nemal vyhodnocovat po casovom limite. Takze tento vysledok by som nebrala ako smerodajny a urobila by som si novy test, ktory sa odcita normalne v limite.

evica8370
28. jún 2023

@domkaw ahoj, mne sa stalo 😀 urobila som dalsi na druhý deň a ten uz ukazal 2 čiarky 😁

biem22
28. jún 2023

@domkaw mne test hneď neukázal tehu, tak som ho so smútkom vyhodila do koša, neskôr som išla okolo koša, že len tak nakuknem a tam dve čiarky, urobila som ďalší a bol pozitívny 🤭😍

gabiso3
28. jún 2023

@domkaw aj mne sa to stalo. Otestovala som a nič, dala do krabičky a keď som sa znovu pozrela, bolo to tam. Teraz ma 15nast🙂

rebrambora
29. jún 2023

Skus este jeden.
Ale v pribalovom letaku pise, ze po casovom limite aa toto presne moze stat.

luckajozko21
29. jún 2023

Mala som tak isto. Hodila som ho do kosa, ked som nasledne isla nieco vyhodit, tak som si vsimla, ze su tam 2. Pockala som den-dva a dalsi test uz bol pekny aj v limite. Podla mna z toho nieco bude :=

marticka92
29. jún 2023

Baby ako to vidite ci uz mam halucinacie?? Na zivo je to viac vidno

marticka92
29. jún 2023
bm_
29. jún 2023

Podla mna je ta ciarka velmi tmava nato, aby to bol len duch po casovom limite. Das nam vediet ako si dopadla? Som zvedava

marticka92
29. jún 2023

@bm_ ani mne to uz nepride ako duch k lekarovi sa chystam bud tyzden urcite dam vediet🙂

drahomirrra
29. jún 2023

@domkaw Toto bude babo ❤️

bm_
29. jún 2023

@marticka92 ja som sa pytala autorky temy:D ale ty tam mas tiez podla mna uplne okej dve ciarky

domkaw
autor
29. jún 2023

@bm_ ja si tiež myslím že to nebude duch po časovom limite. Počkám pár dni a určite si urobím ešte test a dúfam že tam už bude niečo ❤️

domkaw
autor
29. jún 2023

@drahomirrra nechcem mať zbytočnú nádej ale. Verím žeby to tak mohlo byt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre