14steho mi skončil menzes a ja mám už pár dní hnačky v zápätí zápchu, naliate boľavé prsia a celkovo sa cítim ako keby som mala menzes . O bábo sa snažíme ale asi je este skoro na test ci ? Myslíte že to môže byť tehotenstvo ?
Záleží kolko dňový máš cyklus..keď 25dňovy môžeš mať ovulaciu ca 10-11deň.Keď maš 28dnový tak 14 -16 deň. Určite tehotná nemôžeš byť podla toho.Len ked si ostala tehotna min.mesiac, to by ti test už ukázalo.
Pri prvom tehotenstve som mala normalne ms aj s bolestami 3mes.Až pozdejšie som zistila že som tehotna😅Sprav si test a uvydíš..
sa mi nezdá ....to máš tak ovuláciu a nie tehu...
10 dní od skončenia MS by si už chcela mať aj po ovulácii aj po uhniezdení aby si už mala príznaky? Nemyslíš vážne. Keď sa snažíte o bábo, tak si poriadne naštuduj priebeh cyklu. Tak max. Ovulacia.
Nie nemôže.Dosťuduj si všetko ohladom menštruačneho cyklu/ovulácie/a celkovo priebeh otehotnenia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Teraz 14teho? Veď je len 24ho. To akurát tak ovulačne ťažkosti máš. Nie tehotenské.