Ahojte. Mali ste niektorá ako príznak citlivosť na pachy? Všimla som si na sebe, že mi dosť veľa vecí smrdí resp. mám lepší čuch,.. Nie je mi vyslovene zle, len sa mi celý deň grgá a mám žalúdok v hrdle (nechuť do jedla). Menzes mám dostať teraz niekedy. Spravila som si test kde vyšla slabá čiarka ale nepripisujem tomu veľkú rolu keďže často v poslednej dobe vidím falošne pozitívne testy.
@slapina nič som nevyhlasovala 🙂 pýtala som sa či mala niektorá taký príznak. Livsane používam 🙂
Mam to rovnako tento mesiac,dnes alebo zajtra by mal dôjsť ms tak to pripisujem pms😀 aj keď človek nikdy nevie,ak si mala slabú čiarku treba skúsiť test este
@marion30 daj potom vedieť ako si dopadla, držím palce aby to bolo ako si praješ 😄
Tak si urob digitálny,to je najlepšie. Na tieto príznaky sa nedá spoľahnúť...či sú ozaj tehotenské. Ja som teraz nedávno mala duchov na teste ,tak som si kúpila digi a hneď mi ukázal,že som
@leuska1991 digi je ak dobre viem citlivosť 25, tak neviem či by ukázal ak na 10ke som mala len ducha
ja som mala veru citlivý nos v tehotenstve a že riadne ...obchádzala som niektoré veci veľkým oblúkom
Vravím,že ja som ledva ich tam videla na 10kovom teste a digi pozitívny
Kamoska ta vedela ze je tehotna, ked otvorila chladnicku a naplo ju z vone syra... ale kym sa neotestujes nevies. Na dam ruku do ohna za digitalny clearblue. Drahsi ale ked on povie ze si tehotna tak si.
A ano, neviem ako, ale to co ledva vidis na 10 teste, to 25 digi potvrdi uplne jasne. Logiku to nedava ale mam to vyskusane na 2 tehotenstvach.
@selena_luna aj ja na 5tehu🤭🥰
Ano mala. Naplo ma v reštaurácii z vyparov co vypekali slaninu na halušky. Ale až tak, ze som musela z tej restiky.
Mne to najskôr nedošlo, ale kamoska hned ze ty si tehotná 🙈🤣
A bolo tak 👍
Postni foto ;) zajtra skus opata drzim prsty nech silneje 🥰
Urcite si rob test az ked ti bude meškať... aspoň 2-3 dni. To uz by si nemusela takto "duchovat".
Ja po týždni meškania som vzdy mala také koľajnice ze az!
Podľa mňa si tehulka ❤️
Podaj by si mala pravdu❤️
Ja som mala este priehladnejsiu ciarku a teraz s tou ciarkou pozeram rozpravku 🤣
Veru aj ja som mala svetlejsiu čiarku a uz má 2,5 roka 🤣😘🥰
Heh zlaté 🤣 snáď aj ja budem takto
Skúsim ešte buď dnes alebo zajtra
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no, to ozaj nemusí vôbec znamenať, že si tehotná, ešte by som s takým vyhlásením počkala🙂 a potom spravila ďalší test, nech vieš na čom si. ale istotne nejaký overený druh, nie ako tie, ktoré tu používa každá druhá a pýta sa, či sa mu dá veriť :D