Ahojte baby. V prvom rade vás poprosím aby ste sa zdržali hlúpych komentov . A fakt len poradili ak máte podobnú skúsenosť alebo sa potom radšej zdržte komentovania . Ďakujem
Meška mi ms už 3 dni co sa mi nestáva mám pravidelný cyklus keďže beriem utrogestan . Bolesti podbruska som mala včera ale dnes už nič len má strašne bolia prsia a ráno som mala na papieri len trochu krvy a potom nič . Je už čas robiť si test alebo mám ešte počkať ? Ďakujem za odpovede .
Mne ukázal test na tretí deň omeškania. Dnes som bola u Dr ale nič nejni vidno a ms mešká už 9 dní
Môže ukazať ja som si,test urobila prvý deň očakavajúcej ms drzim palce😉😘.
Hej už môžeš testovať 🍀 držím palce ❤️
Ďakujem Vám baby za odpovede a skusenosti počkám ešte a keď do stredy nič tak urobím 😉
Ahojte . Chcela by som sa ešte poradiť . Dnešný deň je 5 čo mi meška ms . No meška . Mám taký krvavý ako keby výtok. Test som ešte nerobila lebo stále si myslím že sa to rozbehne ale nič už to mám 2 deň . Mám to brat ako ms alebo to je prejav možného tehotenstva ? Ďakujem za rady
Ako to dopadlo?
tiež som zvedavá ako to dopadlo si tehu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ti meškajú, už by malo ukázať.