Ahojte . Mávam pravidelný cyklus pretože beriem utrogestan .takze som cyklus je 28 dni . Dnes som 30dc a ms stále nikde ráno má
Bolelo brucho už som myslela že príde a stále nič mame len taký žltý výtok a je ho dosť veľa.
Môže byt ten výtok priznal tehotenstva ? Alebo je to prichádzajúca ms ???
Som často veľmi unavená a čo som na sebe odsledovala tak menej fajcim lebo mi to nechuti 🤔 ja už neviem . Samozrejme test si urobím len by som chcela aby sa somnou niektorá podelila o skusenosti . Tento mesiac vôbec netuším kedy bola ovulacia pretože som sa rozhodla vyprdnut sa na sledovanie ovu . Poprosím žiadne blbe poznámky . Nikdy som tehotná nebola neviem ako to chodí .😉
No, chodí to tak, že pokiaľ ti ms mešká, treba spraviť test. Ten ti odpovie. Nikto ťa tu nevyšetrí
@domka222 poprosím o prečítanie celého príspevku !!! Nechcem aby má tu niekto vysetroval ale aby sa somnou ženy podelili zo skúsenosťami . Ďakujem
Za pochopenie
Kamarátka vo fajčí prisla na tehu tak ze jej prestalo chutiť cigarety, spravila test a bol pozitívny. Takže treba ten test spraviť a uvidis
@bambula00001 Ahoj, ak netusis kedy bola Ovulacia v podstate nevies ci ti už mešká menzes alebo nie. To znamená, že naozaj jediná cesta ako to zistit je spraviť test, tak ako radia vyššie. Držím paste ✊
@bambula00001 ono šanca tam je. Počkaj keď.bude ms.meskat aspoň 5 dní . Snáď to vyjde.
@bambula00001 skúsenosti? Každé tehotenstvo je iné. Každá žena je iná. Popisuješ tu príznaky. Ak ich aj reálne máš, tak test by ti už mal ukázať
@bambula00001 ahoj ja kednsom bola tehotna tak som mala tiez vytok taky skoro jak ovulacny ale do zlta a bolo ho teda dost, stale som chodila na wc ci som nedostala menzes lebo aj brucho ma pobolievalo.
Žltý výtok nikdy nie je ok a treba vyhľadať gynekológa . Môže ísť o infekciu , zápal a je to dosť nebezpečné a môže s tým súvisieť aj meškanie menštruácie .
Zajtra si urob test , už by ti mal ukázať niečo ale nemyslím si že je to príznak tehotenstva .
@ki_ki2 môžem na otazočku? ja mam hnedy a ružovy vytok moze to byt tehu / nieaky záplal?
@bambula00001 ak ti mešká ms a nezvykne, tak môžeš byť tehotná. Plus únava a zmena chuti. Ja som bola unavená tiež a veľmi prvý trimester....a zmena chuti prišla skôr ako potvrdenie tehu od lekára. Papala by som stále mäsko, zelenina a ovocie ani počuť (mala som strašnú zahu).
Teda podľa príznakov môže byť. Aj hustý výtok som mala tiež. Tak držím palce, test už ti určite ukáže, či si tehu... Daj potom vediet😉
@bambula00001 moja skusenost? Meskala mi menstruacia dva dni. Vzdy pred tym som mala na cas. Prve co som urobila som poslala rano manzela ist kupit tehotensky test. A ani vo sne by mi nenapadlo pytat sa na konovi. Lebo skusenosti inych su ti uplne na dve veci! Drzim palce ak sa teda snazine o dietatko 🙂
@srferreira a presne toto som písala 👏
Ďakujem všetkým za rady . No ms zatiaľ nikde dnes ráno som mala znovu veľké bolesti v podbrušku a mala som na toaletnom trochu krvy tak som si dala vložku že uz sa rozbieha ms ale nič . Spinenie prestalo a ms nikde .
@bambula00001 a kedy si urobíš test?
@ailiba ešte počkám do stredy a keď ms nepríde tak urobím . Aj keď ten utrogestan beriem už skoro rok a ešte ani raz sa mi nestalo žeby mi meškala ms . Ale tak hormóny sa môžu občas zblázniť to je pravda . Takze uvidíme . Všetko má boli presne ako pred ms tak uvidíme čo prinesú ďalšie dni 😉
@bambula00001 tak držím palce... Daj potom vediet😉
@ailiba ďakujem veľmi pekne ❤️Dúfam že áno už sa snažíme skoro 2 roky😢 už si ani nič nezapisujem do appky a nesledujem sa tak uviidme či to vinde
@bambula00001 prepáč, ale nedá mi. Tvrdíš, že sa nesleduješ. Pritom tu udávaš aké príznaky máš a citujem: "čo som na sebe odsledovala tak menej fajcim lebo mi to nechuti 🤔". Myslím, že podvedome sa sleduješ stále, aj keď si to priznať nechceš a možno to je zle
@domka222 myslela som to tak že počas predošlých týždňoch a mesiacoch som sa prestala sledovať že si nemeriam teplotu nerobím ovu testy atd a
To fajčenie som tomu nepripisovala až keď mi začala
Meškať ms tak som začala rozmýšľať o tých príznakoch či to nemôže byt tehotenstvo . Nenapisala som to do podrobná .
@bambula00001 ak sa snažíte už 2 roky, neriešili ste kde môže byť problém? Muž bol na spermiograme? Ty na hematologii, stitnej a podobne? Páry väčšinou ak do roka sa im prirodzene nepodari zisťujú kde je príčina.
@bambula00001 ja by som teda do sttedy nevydrzala 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
počaj a urob si tehotensky test ja tieš čakam mam hnedy vytok a ružovy