Chcem sa len spytat,ci mate niektora niaku skusenost ako je to u mna. Alebo niaku radu co si o tom myslite.
Dva mesiace som brala clobistyl s duphaston som brala dlhsie. Tento mesiac mi povedal gyn.,ze mam vsetko vysadit a ze nech sa precisti telo. Mala som krasnu 2itu ovulaciu aj sme sa snazili ale neviem...
Jedna sa o to,ze teplota mi po ovulacii na tyzden klesla a potom stupla na tyzden na 36,7 a teraz zas od nedele mi stupla na 36,8 pvolakedy som sa preliecovala na PCO zas stupla mi st
Po ovulke neklesá ale stúpa takže pravdepodobné že ovulka bola až predtým stupnutim teploty
Dakujem za odpoved. Ale ovulka bola krasna az priesvitna ako bielok
To mávam aj ja týždeň pred taký hlien a v deň ovulky už skoro vôbec
@148terka148 najlepšie je robiť ovulacne testy a merať BT
ako to, ci je to priamo aj tehotenstvo, tak to veru neviem. ako ja som z tych, mozno ma tu ukamenujete, co si nerata ani ovulacne testy
@annamaria4 urcite ta neukamenujem,lebo ja to viem uz podla hlienu a asi 2roky to uz studujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Stupla na 36,8 a je asi 15dni od ovulky. Test mam stale negativny. Stretli ste sa s tym niekedy? Co si o tom myslite?