Dobrý deň, sú tu ženy, ktore majú podobnú skúsenosť a tehotenstvo im prebiehalo v poriadku?
Cyklus mávam cca 33dni, tehotenské testy na foto 31DC, 33DC a 35DC, avšak v limite /do 1 minuty/ boli tie čiarky slabé, nie duch ale slabé, stmavli v priebehu 5 minút čo už bolo po časovom limite. Čo myslíte, viem že HCG u každej ženy stúpa individuálne, ale toto je už 35ty deň cyklu.
@katusskabb ved ti krásne silneju, bud v klude 😊 teraz by som sa na testovanie vykašlala, skus o týžden, to uz kolajnice ako svet 😇
Ja som ani netušila, že to má byť silné a slabé, vôbec som to neriešila 🙈 proste som si urobila test, bola tam slabá čiarka, brala som to tak, že som tehotná 🙂
Ved ti podla toho co píšeš meskaju len 2 dni a na to mas velmi peknu ciarku ;) podla mna je to ok
Ďakujem baby za odpovede,aj za gratulácie k tehotenstvu,ak to teda dobre dopadne, lebo presne takto v 2017 som mala pozit.testy a nakoniec sa nepodarilo, 52dnovy cyklus len, HCG sa drzalo len okolo 140-175...potom ďalšie tehotenstvo IUI a všetko predtým čo s tým súvisí a to mame krásneho chlapčeka a teraz sa zase 1,5 roka nedarí tak sa znova dostávam do toho kolotoča na začiatku ach tak Ďakujem aspoň za Vaše slová, uvidíme teda sama som zvedavá.
@katusskabb ahoj. Ja som dnes 37DC a rano som mala na teste uplne slabulinku ciarku. Cykly som mavala vzdy 28 dnove az kym sme sa nezacali snazit. Minuly mesiac napriklad 35dnovy.🤷🏻♀️
@matinecka ahoj a čo plánuješ teraz? Testovať sa o 2, 4 dni alebo týždeň alebo ísť rovno na odber krvi na HCG?
@katusskabb
@matinecka na vašom mieste by som počkala cca týždeň a tak by som zavolala gyn. Tam vás objednajú aj na krv aj na sono. Väčšinou až taký 7-8 týždeň
@katusskabb neplanujem nic,uvidim🤷🏻♀️Mozno pridu uz dnes a ked nie tak zase spravim test. Nemyslim si ale ze som tehotna. So synom som na 5ty den meskania mala uplne rovnako silne obe ciarky. Toto uz je 10ty den meskania a ciarka takmer neviditelna🤷🏻♀️
@matinecka no tak ja seba poznám a nevydržala som a šla ku doktorovi, ánona 36DC, keďže on ma dobre pozná a už sme si niečím prešli skrz moje tehotenstva tak som vedela že ma nepošle preč ze som prišla tak skoro - a teda na ultrazvuku mam v dutine maternice 3mm škvrnku, dal mi samozrejme Duphaston a HCG hodnota 1316 . Dúfam a verím že ta hodnota bude vyššia 😊 ja som inak druhe tehotenstvo ale po IUI mala silne ciarky 29DC, teraz take slabučke po limite na 35DC tak som rozmyslala prečo...
@katusskabb velmi sa tesim s Vami a prajem nech to vsetko prosperuje. Uvidime ako to bude u mna. Dnes som si robila zase test ale inej znacky lebo tento som uz doma nemala Mamatest ten pasik a tam mi toez uplne slabunky duch vysiel. Dnes som 38 DC. Spravim si mama test za dva dni a uvidim. Ak by bola silnejsia mohlo by to byt na dobrej ceste snad🤷🏻♀️
@matinecka ďakujem 🙂 a Vy ste ako dopadli, robili ste si ďalší test? Ja som dnes mala druhý odber HCG po 48 hodinách a hodnota 2638 čiže vyzerá to ozaj nádejne ☺
@matinecka zdravím po tak dlhej dobe, ako ste nakoniec dopadli?
@katusskabb zdravim,aj som zabudla ze som sa do tejto diskusie zapojila. Otehotnela som asi na dalsi cyklus. Teraz mam doma 7 tyzdnove dievcatko. A vy?
@matinecka tak gratulujem, my máme doma už skoro 3-mesačnú dcérku 🙂
@katusskabb gratulujem aj ja. Ako sa vola Vasa princezna?
@matinecka joj my sme mali veľkú dilemu okolo mena, lebo sme 3 mali na pretrase, v nemocnici som až na stole povedala ako sa bude volať a dala som nakoniec Sofia 🙂 ale každopádne boli dni kedy sme chceli ísť na mesto podať žiadosť o zmenu 😄😄😄 lebo stale nám iné meno išlo na jazyk😀 nemyslela som si že to až takto môže dopadnúť, pri chlapčekovi sme mali meno od 20t tehotenstva proste😃 a Vaša sa ako volá? Ona je ešte znamenie Váha však? My máme pannu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Silnejú to je dôležité . Každej žene stúpa hcg inak . Ja som mala dve totožné čiarky až na 2 týždeň meškania menštruácie a je všetko ok . Takže pokiaľ silnejú a neslabnu je to ok . Podľa toho čo píšeš ti meškajú len 2 dni takže čiarky máš pekné .