Môže to byť príznak?

11. sep 2022

Potrebujem poradiť, posledna ms mi skončila 17.8.. následne o týždeň som mala 4 dni dosť bolestí vajecnikov a vytok silný ale bez zápachu a svrbenia .. sex mame stale nechránený a často, ale teda neurobí sa do mňa.. no a teraz mi uz 3 den mešká ms , som nafúknutá podráždená uz asi týždeň..a cca odvčera začali aj silnejšie bbolesti krížov podbruska a žltkastý výtok,stale mam dole mokro. Ako pred menštruácioi ale atale čakám kedy príde a nič,mali sme aj p.styk zeby sme ju spustili skôr a nič.. nezvykne mi meškať tak neviem,test z pred týždňa bol negatívny.. mozu to byť príznaky ?

babovka2321
11. sep 2022

Treba urobit dalsi test.

autor
11. sep 2022

Bojím sa popravde a vytok je az taky priesvitný divný

babovka2321
11. sep 2022

Moze to byt cokolvek. V zivote mi meskala XY-krat menstruacia a dieta mam len jedno 🙂 moze to byt cokolvek. Ak by si tehotna bola, tym, ze si neurobis test, vysledok nezmenis ;)

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gabika0825
12. sep 2022

Treba si urobiť tehotenský test keď ms už meska. Ja som mala pred 2 mesiacmi podobnú situáciu… tiež mám priateľa, mávame nechránený, ale s vyvrcholením partnera mimo. Nikdy mi nemeškala ms za cely život možno raz aj to len 1 deň. Dokonca ani keď som mala cystu na vajecniku tak nemeskali. A zrazu meškali 5 dni, bolel má tiež chrbát, aj podbrusko (take tlaky) tak som si už urobila test pre istotu ale negatívny, na další deň další a tiež negatív a ku koncu dňa sa pustili. Čiže môže to byt aj stresom a tým že stresujes aj teraz, lebo nevieš na čom si, tak to môžeš oddialiť ešte viac. Preto si urob test, pre istotu aj 2, ak negatívny tak odporúčam horúcu vaňu a daj si cervene víno a klud hlavne. Keď by meškali dlhšie a budeš mat stále bolesti tak by som zasla na gyndu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre