Môže to byť ovulácia, hoci som nedostala menzes? Alebo sa pošťastilo? 🙂

kiki255
7. nov 2019

Ahojte. Chcem sa opýtať, či má nejaká podobnú skúsenosť. S priateľom sme si nedali pozor. (Teda on) 😁 Samozrejme že si stále treba dávať pozor. To by ani nevadilo. Bolo 19.10 a 23. som mala dostať Ms.... dnes je 7.11. a mne stále neprišli 😊 Pred dvoma alebo troma dňami som mala na papieri hnedý výtok, kúsok aj ružový. Prišlo mi to skôr ako veľmi hustý hlien, ktorý sa naťahoval. Mám aj rôzne príznaky. Rozmýšľala som, či to nie je ovulácia. Ale môže byt ovulacia, keď vynechala MS? 😊 Dnes je ten hlien stále, je tmavo hnedý kúsok s krvou. Nič spoločne s menštruáciou. Raz ho mám keď idem na WC, raz nie, raz len trošku, alebo viac. Niekedy len ráno a potom večer už 2 dni. V noci ma pichlo v ľavom vajeciku ako ihla a potom som cítila jemne tlaky, vďakabohu to prešlo. Viem iba že tmavé alebo hnedé zrazeniny sú na konci menštruácie. No mne ani nezačala. Test som si robila včera ráno , ale nič. Ešte skoro ? Ďakujem ✌🏼😊

hrajka
7. nov 2019

gratulujem budes tehotna

hrajka
7. nov 2019

bude to prve dietatko?

kiki255
autor
7. nov 2019

@hrajka áno ale neviem, pretože testy nič neukázali 😊

kiki255
autor
7. nov 2019

@hrajka ďakujem, dam vedieť 😝

hrajka
7. nov 2019

@kiki255 ano drzim palce

evkao
7. nov 2019

@kiki255 jedinu spravnu odpoved ti da navsteva u gynekologa + krvny test
@hrajka blahozelam k schopnosti urcit tehotenstvo cez internet

mimka11111
7. nov 2019

@kiki255 1. posunutá ovulácia a tým pádom menzes ešte meškať nemusí,
2. hormonálna porucha,
3. tehotenstvo,
4. stres,
5. milión iných príčin.

veronikaszabova
7. nov 2019

@hrajka ozaj by ma zaujimalo, ako si prisla na to, ze to je tehotenstvo.

rinsh
7. nov 2019

Mala som to podobne až na tú bolesť vo vaječníku. A už sú to 2 roky čo sa tešíme z dcérky ;) ale samozrejme gynekológ ti to povie na 100%

kiki255
autor
7. nov 2019

@evkao a kedy je najlepšie test robiť ? Lebo moja doktorka objednáva a samozrejme som zvedavá 😳😊

kiki255
autor
7. nov 2019

@mimka11111 tak v strese nie som jedine, jedine preto, lebo som ju čakala či dôjde a nedošla 😝 Uvidíme. Testy mi nič neukazujú zatiaľ. Musím aj gynekologicku zmeniť, lebo sestričku ochotnú to nezaujímalo a ma nepríjemne odbila že je plno, že ma objedná a zložila.

kiki255
autor
7. nov 2019

@rinsh aj si krvácala? Či len ten výtok ? 😊

evkao
7. nov 2019

@kiki255 ak si tehotna, test by ti mal nieco ukazat uz prvy den meskajucej menstruacie (pri pravidelnom cykle)

maria39
7. nov 2019

treba to prijat malo to takto byt ... su pary co by chceli a neide im to a ty si malavelke stastie ...tak sa tes a gratulujem ti k tomu 👍

kiki255
autor
7. nov 2019

@maria39 hovoríte to ako jasnú vec. Myslite žeby to vyšlo ? 😊 Aj keď nič nebolo plánované. No ešte nič neviem.

maria39
7. nov 2019

@kiki255 uvidite ze budete stastna ... nechajte to 2 tyzdne tak a potom chodte za lekarom vela veci sa deje pre nieco ..mi ludia tomu niekedy nepochopime preco je to tak

kiki255
autor
7. nov 2019

@maria39 akurát som sa rozhodla ísť do lekárne blízko mňa. Myslite že je zbytočne utekať a raní robiť další test ? Mám radšej počkať dva týždne ? 😊 Zbláznim sa.

maria39
7. nov 2019

@kiki255 pozrite ja uz mam deti dospele a ked som bola tehotna tak som nijako nezistovala az ked mi bolo nevolno a tie vytoky hnede tak som vedela ze som v tom ..pockate 2 tyzdne a chodte k lekarovi ...tie testy niesu spolahlive a date za ne kopu penazi ....

zuzankkaa1
7. nov 2019

@kiki255 ja som mala presne take iste priznaky pri synovi ked som bola tehotna. Mala som posunutu ovulaciu pravdepodobne tak aj test mi ukazal az cca na 5 den od meskania menzesu...aj porod bol neskor,som prenasala...takze skus otestovat este neskor ✌

kiki255
autor
7. nov 2019

@maria39 ďakujem 🙂

kiki255
autor
7. nov 2019

@zuzankkaa1 uvidíme. Ďakujem. Snáď to nie sú iné problémy tam dole

erickatt
7. nov 2019

@kiki255 jasné ze si treba ešte kúpiť test, a ráno urobiť

maria39
7. nov 2019

@erickatt vidim ze mas uz tolko rokov... tiez si kupovala...testy ked si bola tehotna zo svojimi detmi 🙂

erickatt
7. nov 2019

@maria39 Juj to bolo fest dáaaavno. Pri dcere som si kúpila ked mi meškali. U syna už fakt neviem

maria39
7. nov 2019

@erickatt ja som v tej dobe vobec ani nepomyslela na nejake testy z lekarne proste ked som mala priznaky a nevolnost tak som uz vedela ze som tehotna

rinsh
7. nov 2019

@kiki255 len ten výtok. A trvalo to asi len 2-3 dni.

monicka79
7. nov 2019

Ja som v septembri v čase ms začala spinit, tak ako vždy na začiatku ms, po 6.dnoch to prešlo, nedalo mi to ze prečo som nemala normálnu menštruáciu ako vždy, mávam dosť silnú myslela som ze blbnu hormóny, mam už 40 rokov a nakoniec som tehotná 🙂 síce neplanovane ale nevadí, tešíme sa. Treba počkať pár dní a test zopakovať.

kiki255
autor
7. nov 2019

@monicka79 to je super 😊 kúpila som si clearblue digitálny. Neviem či ráno urobiť, alebo fakt počkať ešte

nikky17
7. nov 2019

@kiki255 nechcem ťa strašiť.... Mne takto zistili cystu.... Ísť k doktorovi bude najlepšie riešenie ako si stále robiť testy a čakať ze sa zjaví druhá čiarka....keby si tehotná test by to už zachytil si myslím...mne meskala jeden deň a ukázal druhú čiarku 😉

janamexico
7. nov 2019

mna neskutočne pichálo v ľavom vajecniku až do kolien som padala a to ma teraz ma 23 mesiacov a v noci nenechá spávať 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre