Môže to byť naozaj tehotenstvo?

22. júl 2022

Zdravím, viem že toto bude asi blbosť ale pýtala som sa na jednom fóre ohľadom jedného problému. Napísala som že tehotná na 99% nie som. UZIVAM HAK. Styk s ejakulaciou dnu som mala 30.6. krvacanie z vysadenia mi prišlo tak ako obvykle. Test som si robila o 20 dní neskôr a jasne negatívny. Nasledne som mala styk minulý týždeň 3 krát bez ejakulácie. A to by mi test neukázal a ani by som nemala príznaky. A vraj to môže byť začínajúce tehotenstvo? Môže to byť naozaj tehotenstvo?

kkovacovak
22. júl 2022

Aké príznaky? Príznaky môžeš mať akékoľvek ale aj tak nemusíš byť tehotná. Ľudská mysel je naozaj silná a vie si veľa vecí namýšľať a aj sa tak cítiť

autor
22. júl 2022

@kkovacovak mám len bolesť žalúdka ale je pravde že som v strese

autor
22. júl 2022

Mne len ide o to, či môžem byť tehotná zo styku ktorý bol 30.6 aj napriek negatívnemu testu, ktory som si robila 3 týždne po styku

kkovacovak
22. júl 2022

Tak to naozaj nemusí byť tehotenstvo. Bolesti žalúdka môžeš mať práve z toho stresu. Je veľmi málo pravdepodobné že by si bola tehotná. Kedy si mala menštruáciu?

autor
22. júl 2022

@kkovacovak menštruácia mi prišla normálne na 4 deň pauzy. Tak ako obvykle a bola trocha silnejšia

kkovacovak
22. júl 2022

Áno viem ale 30.6. bol ten styk a potom aký dátum bola menštruácia? Ale podľa mňa aj tak nir si tehotná lebo to by musela byť fakt obrovská náhoda. Nie je to reálne

kitycat
22. júl 2022

Ak dobre pocitam tak 3 tyzdne od styku su +/- vcera? Cize vcera si si robila test a ten bol negativny?

Vsak urob dalsi test

autor
22. júl 2022

@kkovacovak 8.7 mi prišla menštruácia.
@kitycat áno presne. Včera som si robila test a bol negatívny. Skúsim urobiť ďalší

7kikuska7
22. júl 2022

Nie si tehotná!!

autor
22. júl 2022

@7kikuska7 tiež si myslím že test už by bol pozitívny aj keby mi HAK zlyhala a nastala by ovulaciu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre