Zdravím, viem že toto bude asi blbosť ale pýtala som sa na jednom fóre ohľadom jedného problému. Napísala som že tehotná na 99% nie som. UZIVAM HAK. Styk s ejakulaciou dnu som mala 30.6. krvacanie z vysadenia mi prišlo tak ako obvykle. Test som si robila o 20 dní neskôr a jasne negatívny. Nasledne som mala styk minulý týždeň 3 krát bez ejakulácie. A to by mi test neukázal a ani by som nemala príznaky. A vraj to môže byť začínajúce tehotenstvo? Môže to byť naozaj tehotenstvo?
@kkovacovak mám len bolesť žalúdka ale je pravde že som v strese
Mne len ide o to, či môžem byť tehotná zo styku ktorý bol 30.6 aj napriek negatívnemu testu, ktory som si robila 3 týždne po styku
Tak to naozaj nemusí byť tehotenstvo. Bolesti žalúdka môžeš mať práve z toho stresu. Je veľmi málo pravdepodobné že by si bola tehotná. Kedy si mala menštruáciu?
@kkovacovak menštruácia mi prišla normálne na 4 deň pauzy. Tak ako obvykle a bola trocha silnejšia
Áno viem ale 30.6. bol ten styk a potom aký dátum bola menštruácia? Ale podľa mňa aj tak nir si tehotná lebo to by musela byť fakt obrovská náhoda. Nie je to reálne
Ak dobre pocitam tak 3 tyzdne od styku su +/- vcera? Cize vcera si si robila test a ten bol negativny?
Vsak urob dalsi test
@kkovacovak 8.7 mi prišla menštruácia.
@kitycat áno presne. Včera som si robila test a bol negatívny. Skúsim urobiť ďalší
Nie si tehotná!!
@7kikuska7 tiež si myslím že test už by bol pozitívny aj keby mi HAK zlyhala a nastala by ovulaciu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Aké príznaky? Príznaky môžeš mať akékoľvek ale aj tak nemusíš byť tehotná. Ľudská mysel je naozaj silná a vie si veľa vecí namýšľať a aj sa tak cítiť