Môže to byť duch na teste?

29. okt 2024

Prosím môže byt toto duch? Musela som dať aspoň ČB filter, na farebnej fotke to vobec nevidno ako to bolo naživo 🙏🏻

autor
29. okt 2024
glade22
29. okt 2024

Zas a znova.. pozitívny test je taký, kde vidieť čiarku na prvý pohľad, bez použitia akýchkoľvek prostriedkov. Všetky ostatné výsledky su negatívne alebo neisté a jediné, čo musíš urobiť, je počkať pár dní a otestovať sa znovu 🙂
Ja osobne tam nevidím vôbec nič

kikusenka1
29. okt 2024

Ani ja tam nič nevidím. Pri všetkých mojich tehotenstvach som si spravila test večer v deň keď mi mala prísť menštruácia a mala som tak také 2 čiarky ze by ich zbadal aj slepý a ja som kolabovala na záchode 😂

dadka1997
30. okt 2024

Test je negativny, vies vobec ako vyzera pozitivny test ? Vyzera tak, ze ciarku budes pekne vidiet, bez toho aby si pouzila filtre

stellarstar
30. okt 2024

Normálne foto nvs dať?

kessica87
30. okt 2024

Tak táto fotka vyhrala 🤣👌

korafly
1. nov 2024

Dievcata, som po biochemickom, teraz druha iui, testujem lebo ak by to bolo biochemicke, chcela by som vediet aby sme vedeli co dalej… , rypanie ignorujem. mamatest, 10dpo vidite tam prosim? Kanalik alebo duch?

mici88
1. nov 2024

@korafly ja som mala na mama test o dosť silnejšiu čiarku a tehotná som nebola. Občas tie testy neukážu správne . Radšej si počkajte 🙂

ailiba
1. nov 2024

@korafly ja tam vidim krasnu slabu ciarku. Drzim palce, nech silnie❤️... Viac sa momentalne neda zhodnotit, ale vyzera to dobre.

korafly
1. nov 2024

@mici88 ano, po biochemickom som sa poucila, ďakujem, musim cakat 🙂

korafly
1. nov 2024

@ailiba dakujem 🙂 uvidime….

korafly
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre